Malmös ledande kakel- och klinkerbutik!

Välkommen till oss i Malmö

På Galoppgatan 1, intill Jägersro i Malmö, hittar du Tiles R Us – din destination för allt inom kakel och klinker.

Vår butik är en skattkista för den som planerar badrumsrenovering, köksförnyelse eller annat byggprojekt. Vi erbjuder ett rikt sortiment av kakel, klinker, granitkeramik och mosaik, samt en bred variation av badrumsinredning, duschar och badkar från ledande varumärken. Låt dig inspireras i vårt showroom, fyllt med kreativa kombinationer av kakel och badrumsmöbler för att väcka idéer till liv. Välkommen till Tiles R Us i Malmö för att finna din stil.

Kontaktuppgifter

Tiles Europe AB
559350-0803
Galoppgatan 1
213 77 Malmö

Telefon: 040-177 400
E-post: [email protected]
Vägbeskrivning: hittar du här

Shoppa bekvämt i vår butik eller online


Shoppa ditt nästa kakel och klinker enkelt och bekvämt, antingen online eller direkt i vår butik i Malmö. Vi erbjuder en mängd betalningsalternativ för att förenkla ditt köp – välj mellan Klarna, kortbetalning eller Swish, både i butiken och på vår hemsida.

Oavsett hur du väljer att handla, kan du dra nytta av vår hemleveranstjänst. Utforska vårt breda sortiment av de senaste trenderna samt tidlösa klassiker, allt under ett och samma tak. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta kombinationen av stil och funktion för ditt hem, med produkter som speglar din personliga smak och uppfyller dina behov.

Öppettider

Mån-tor 08.00-16.30
Fredag 08.00-16.00
Lördag 10.00-15.00
Söndag Stängt
Helgdagar Se öppettider

Kakel och klinker för varje hem

Välj bland noga utvalda stilar för att hitta ditt ideala kakel och klinker

Kakel

Klinker

Mosaik

Dusch & Badrum

1.

Hemleverans.

Snabb och pålitlig leverans direkt till din dörr.

2.

Beställ Som Gåva.

Ge bort ett exklusivt och personligt kakelval.

3.

Hög Kvalitet.

Endast det bästa urvalet av hållbara material.

4.

Köp Med Glädje.

En smidig köpupplevelse från start till slut.

Malmös favoriter – Topplistan över kakel och klinker

Utforska de hetaste trenderna i kakel och klinker från vår butik i Malmö

Klinker Atlas Black 40X40

Det ursprungliga priset var: 399,00 kr.Det nuvarande priset är: 179,00 kr. /m²

Klinker Bianco Venecia 60X60

Det ursprungliga priset var: 299,00 kr.Det nuvarande priset är: 229,00 kr. /m²

Klinker Athea Grey-Sand 60X60

Det ursprungliga priset var: 399,00 kr.Det nuvarande priset är: 229,00 kr. /m²

Kakel Metro Vit Blank 7,5X15

Det ursprungliga priset var: 325,00 kr.Det nuvarande priset är: 229,00 kr. /m²

Klinker Sari 10X10

Det ursprungliga priset var: 20,00 kr.Det nuvarande priset är: 15,00 kr. /st

Klinker Camden White Matt 60X60

Det ursprungliga priset var: 499,00 kr.Det nuvarande priset är: 289,00 kr. /m²

Klinker Calacutta White 60X60

Det ursprungliga priset var: 399,00 kr.Det nuvarande priset är: 249,00 kr. /m²

Klinker Visby Kalksten Grå Matt 60X60

Det ursprungliga priset var: 369,00 kr.Det nuvarande priset är: 309,00 kr. /m²

Klinker Nueva Onixzer FP 60X60

Det ursprungliga priset var: 499,00 kr.Det nuvarande priset är: 329,00 kr. /m²

Klinker Nueva Baltic Black 60X60

Det ursprungliga priset var: 399,00 kr.Det nuvarande priset är: 229,00 kr. /m²

Klinker Dome ASH Matt 60X60

Det ursprungliga priset var: 545,00 kr.Det nuvarande priset är: 495,00 kr. /m²

Klinker Green Onix 60X60

Det ursprungliga priset var: 379,00 kr.Det nuvarande priset är: 269,00 kr. /m²

Kakel Metro Vit Blank 10X10

Det ursprungliga priset var: 299,00 kr.Det nuvarande priset är: 227,00 kr. /m²

Letar du efter en kakel- och klinkerbutik i Malmö?

Du har kommit rätt! Vår butik erbjuder ett omfattande sortiment av kakel och klinker, perfekt för alla som planerar en renovering eller bara vill uppdatera sitt hem med nya, stiliga ytor. Belägen i hjärtat av Malmö, är vi den ledande destinationen för alla dina kakel- och klinkerbehov.

Vi förstår vikten av att hitta rätt material som inte bara ser bra ut utan också håller hög kvalitet. Därför har vi noggrant valt ut vårt sortiment för att inkludera ett brett urval av stilar, färger och texturer. Vare sig du letar efter något modernt och trendigt eller klassiskt och tidlöst, hittar du det i vår butik.

Vår expertis och kunskap inom kakel och klinker gör oss till den föredragna butiken i Malmö. Vårt team är alltid redo att erbjuda professionell rådgivning, vare sig det gäller designval, installationstips eller underhåll. Vi strävar efter att göra ditt köp så enkelt och bekymmersfritt som möjligt, med tjänster som personlig konsultation och snabba leveranser direkt till din dörr.

Att handla kakel och klinker i Malmö har aldrig varit enklare. Besök vår butik eller utforska vårt sortiment online för att hitta de perfekta produkterna för ditt projekt. Med vår kombination av kvalitetsprodukter, expertis och engagerad kundservice är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig att skapa det utrymme du alltid drömt om.

För den bästa upplevelsen av kakel och klinker i Malmö, välj vår butik. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förvandla ditt hem med vackra, hållbara ytor som speglar din personliga stil. Upptäck vårt sortiment idag och ta det första steget mot att förverkliga din vision.

Tips när du ska köpa kakel och klinker i Malmö

När du letar efter kakel och klinker i Malmö finns det några viktiga aspekter att tänka på för att säkerställa att du gör ett välövervägt köp som uppfyller dina behov och förväntningar. Här är några tips som hjälper dig att navigera i utbudet och hitta de bästa produkterna för ditt projekt.

1. Bestäm syftet med ditt köp: Innan du börjar leta efter kakel och klinker, är det viktigt att klargöra vilket utrymme du ska renovera och vilka funktionella samt estetiska krav du har. Kakel och klinker finns i olika material, färger, och mönster, så att veta var och hur de ska användas kan hjälpa dig att göra ett bättre val.

2. Sök inspiration: Malmö erbjuder en mängd olika stilar på kakel och klinker. Använd dig av showroom, kataloger, och online resurser för att få inspiration. Att veta vilken stil eller vilket utseende du är ute efter kan förenkla ditt beslut.

3. Jämför kvalitet och pris: Besök flera kakel- och klinkerbutiker i Malmö för att jämföra sortiment, kvalitet och priser. Tiles R Us på Galoppgatan 1 är ett utmärkt ställe att börja på, där du kan se och känna på olika alternativ i person.

4. Tänk på underhållet: Vissa typer av kakel och klinker kräver mer underhåll än andra. Fundera på hur mycket tid och resurser du är villig att lägga på rengöring och underhåll innan du gör ditt val.

5. Få professionell rådgivning: Använd dig av expertisen som finns tillgänglig i butikerna. Personalen kan erbjuda värdefulla insikter om de senaste trenderna, de mest hållbara materialen och ge tips på installation och underhåll.