Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering

Kakel 20x40 cm

Ett elegant och tidlöst format. Den rektangulära formen som kakel 20×40 cm ger passar in i alla miljöer. Det här formatet förekommer inte sällan i köket, badrummet, vardagsrummet eller hallen vid entrén.

Inspiration

Kakel med formatet 20×40 är både ett givande och ett mycket bra alternativ om du ska kakla om i exempelvis gästtoaletten eller i köket ovanför diskbänken och mellan skåpluckorna. Formatet 20×40 är både stilrent och attraktivt att använda.

Använd formatet kakel 20×40 cm i ditt badrum och kombinera med fördel med ett vackert golv. Den stora konstrasten mellan ljusa väggar och ett mörkt golv kan bli fantastiskt och skapa mycket vackra resultat.

Användningsområde:

  • Inomhus
  • Väggar

Kakel 20×40 cm används på väggar inomhus. Vill du förnya ditt golv, balkong eller altan så rekommenderar vi att du använder klinker. Den mesta klinkern tål både golvvärme och är frosttålig. Kombinera kakel i storleken 20×40 med ett vackert golv för att förvandla den tidigare vardagliga känslan till ett mer elegant utseende som ger en mer harmoniskt atmosfär.

Dold eller synlig fogbredd

När du väljer vilken eller vilka plattor som du ska använda så kommer du säkert märka att det finns både runda och raka kanter. Om du vill använda minimalt med fog och även vill att fogen ska synas så lite som möjligt, då ska du välja en platta med raka kanter. Även kallad rektifierad. Om du istället är ute efter att fogen ska bidra till det vackra slutresultatet och den ska synas, då rekommenderar vi att du väljer en platta med runda kanter.

[ Läs mer ]
1-199 SEK
199-399 SEK
399-699 SEK
699+ SEK
Rensa Filter

1 produkt

  • 49%
    Kakel Vitt Blank 20X40

    Kakel Vit Blank 20X40

    249 kr 129 kr /m²

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top