Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering

Lila Kakel

Vackert lila kakel i hög kvalitet och till fördelaktiga priser. Några vanliga utrymmen man kan använda den här vackra färgen på är i sovrummet, hallen, entrén, vardagsrummet, köket eller badrummet. I köket kan den exempelvis användas ovanför diskbänken eller mellan skåpluckorna.

Blankt lila kakel

Blankt kakel har genom historien förknippats med både lyx och elegans. Både på grund av det utseendemässiga men också på grund av den rent praktiska anledningen. När man tillverkade kakel förr i tiden så kunde man nämligen inte använda kakel med matt yta i våtutrymmen på grund av att det sög åt sig för mycket fukt. Anledningen till det var att man inte hade kommit fram till ett sätt att täppa till porerna på matt kakel. Under processen som man gjorde kakelplattan blank så slöts även porerna till så den kunde användas även i våtutrymmen utan några bekymmer.

Matt lila kakel

Sedan en tid tillbaka så har tillverkningsprocessen utvecklats och porerna på den matta plattan är slutna. Nu för tiden hör det till vanligheten att även matta plattor kan användas i våtutrymmen. Har ni ett utrymme med stark belysning och dessutom från många ljuskällor så är det en fördel att använda matt beige kakel. Det beror på att den matta ytan dämpar reflektionen så den inte bländar och blir mer behaglig att se på.

Användningsområden

  • Inomhus
  • Väggar
[ Läs mer ]
1-199 SEK
199-399 SEK
399-699 SEK
699+ SEK
Rensa Filter

1 produkt

  • 56%

    Kakel Metro Violeta 7,5X15

    2 299 kr 1 019 kr /m²

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top