Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering

Terracotta Kakel

Fantastiskt vackert terracotta kakel som ger en varm och somrig känsla. En mycket vacker färg på väggplattor om du exempelvis planerar om utseendet i ditt kök, badrum eller vardagsrum.

Ett vackert kakel för ditt hem

Efter ett härligt pass på gymmet eller en lång promenad ute i naturen så är det alltid lika härligt att komma hem och bemötas av den vackra och fräscha känslan som ett nykaklat hem kan ge. Terracotta kakel är inte bara där för att finnas. Det är även där för att ge dig den stämning och den känslan som du är ute efter. Ett hem att komma till, inte komma från. De väggplattor som du väljer för dina väggar ska även spegla dig, därför är det alltid viktigt att tänka till ordentligt innan du väljer den slutliga plattan.

Rektifierad kakel för minimal fog

När du ser dig omkring bland olika väggplattor så kommer du märka att det finns både runda och raka kanter att välja mellan. Både när det kommer till rött, blått eller terracotta kakel. Det är inte alltid man tänker på att runda och raka kanter ger olika resultat i slutändan. För minimal användning av fog och en så liten fogbredd som möjligt så rekommenderar vi att du väljer ett kakel med raka kanter. För en mer synlig fog så rekommenderar vi istället att du använder dig av en väggplatta med runda kanter. En fog som syns mer kan ge ett mer effektfullt utseende och ge en extra charm till slutresultatet.

Beroende på vilken färg du väljer på fogen så ger det olika effekter. Väljer du exempelvis ett gult kakel med en svart fog så kommer det ge en ”rutig” effekt. Vill du istället ha en mer diskret fog så rekommenderas att välja en som kompletterar eller matchar färgen på plattan.

[ Läs mer ]
1-199 SEK
199-399 SEK
399-699 SEK
699+ SEK
Rensa Filter

1 produkt

  • 56%

    Kakel Metro Naranja 7,5X15

    1 019 kr /m²

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top