Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering

Visar alla 4 resultat

Rensa Filter

FILTRERA PÅ PRIS :

Lägsta
Högsta

PÅ FäRG :


PÅ STORLEK :

10x10
11x11

PÅ LÄMPAR SIG TILL :

Golv & Vägg

PÅ YTA :

Blank
Matt
Semipolerad

PÅ GOLVVÄRME :

Ja

PÅ FROSTSÄKER :

Ja
 • 49%

  Klinker Sari 10X10

  35 kr 18 kr /st
 • 42%

  Klinker Exil Vit Matt 10X10

  478 kr 278 kr /m²
 • 51%

  Klinker Nile Lappato Light Grey 9,8X9,8 Paketpris 6,6 kvm

  7 999 kr 3 999 kr /st
 • Formatet 10×10 cm är en mycket användarvänlig och vacker storlek då den kan brukas i så många utrymmen. Den gör sig framförallt mycket bra i fallet i duschutrymmet. Storleken 10×10 cm kan med fördel även kombineras med andra storlekar som exempelvis 30×60 och 60×60.  Eller varför inte tillsammans med storleken 20×20 cm. Andra områden som klinker 10×10 kan användas i är vardagsrummet, hallen, entrén eller ovanför diskbänken och mellan skåpluckorna i köket.

  Perfekt format i mindre utrymmen

  Klinker är ofta både frosttåligt och tål golvvärme. Det betyder att det med fördel kan användas både inomhus och utomhus under alla årstider. Med tanke på resistensen mot golvvärme så kan du också med fördel kombinera den vackra klinkern med golvvärme för att hålla fötterna varma i ert hem. Klinker 10×10 kan verkligen användas överallt. Den är perfekt för utrymmen som behöver ett mindre format. Mycket lämplig användning för exempelvis fallet i duschutrymmet eller i köket ovanför diskbänken och mellan skåpluckorna där det behövs mindre plattor. Funkar även bra i andra mindre utrymmen där det blir trångt med stora plattor.

  Fördelar:

  • Används på golv och väggar
  • Används inomhus och utomhus

  Använd så lite fog som möjligt

  När du planerar att renovera om hemmet helt eller delvis, då finns det en del saker att tänka på när det kommer till val av klinker, även klinker 10×10. Inte bara klinker, det gäller även kakel. Om du vill ha ett så stilrent och tätt sammansatta plattor som möjligt, både på golvet och väggen. Då ska ni välja en platta som har raka, rektifierade kanter. Att plattan är rektifierad innebär att den har kantbehandlats på så vis att plattan har slipats eller beskurits till en exakt storlek. Då den slipas eller beskärs vid kanterna så kallas det även att den har kantbehandlats. Tack vare det så skapas mycket raka kanter som gör att, när plattan sätts kant i kant med varandra, så syns knappt fogen.

  Om ni istället vill att fogen ska synas lite mer och bidra med ett charmigt utseende till slutresultatet, då rekommenderar vi istället att ni tar en platta, exempelvis klinker 10×10, som inte har rektifierats och istället har runda kanter.

 • 60%

  Klinker Peronda T HV 34 11X11

  47 kr 19 kr /st

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top