Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering

Klinker 20x120 cm

Stora klinkers för stora utrymmen. Klinker 20×120 cm är ett mycket vackert och attraktivt format som är mycket populärt att använda i exempelvis vardagsrum och hallen vid entrén.

Ett praktiskt val för många områden

Klinker 20×120 cm klär både era väggar och golv så det bildas en helt ny atmosfär i ert hem. Tänk att komma hem efter en lång dag och bara njuta av era vackert beklädda golv och väggar.

Klinker är mycket eftertraktat att använda i både badrum, vardagsrum, kök, sovrum och på många fler ytor. Både inomhus och utomhus då väldigt många klinkers även är frosttåliga.

Hållbart golv för en säker framtid

Klinker 20×120 cm är av mycket tåligt och hållbart material som i stort sett inte slits ut någonting i jämförelse med exempelvis parkett. Det är därför en mycket bra och hållbar investering med ett nytt golv som du kan se tillbaka på och njuta av under en lång tid framöver. Särskilt i trafikerade områden som hallen och vardagsrummet.

Eftersom många klinkers är frostsäkra och tål golvvärme. Det gör det till ett mycket bra val för er om ni har bestämt er för att klä om golvet på altanen. Eller ni kanske vill ha ett nytt golv i badrummet eller köket med kombination av golvvärme. Klinker 20×120 cm har även den stora fördelen att ni inte riskerar att få flisor eller dylikt till skillnad från om ni hade haft ett trägolv.

Fördelar:

  • Används på golv och väggar
  • Används inomhus och utomhus

Golv och väggar

Klinker 20×120 cm kan med fördel användas både till era golv och till era väggar. Det är många som väljer att använda samma på golvet som man gör på väggarna i badrummet. Anledningen till det är att eftersträva en unik helhetskänsla. I köket kan det förslagsvis sättas på väggen ovanför köksbänken och mellan skåpluckorna. I de mer trafikerade områdena så är det en bra idé att byta ut det slitna trägolvet till ett mer hållbart alternativ.

[ Läs mer ]
1-199 SEK
199-399 SEK
399-699 SEK
699+ SEK
Rensa Filter

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top