Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering

Klinker 50x50 cm

Klinker 50×50 cm är både slitstarkt och tåligt. Ni har möjlighet att välja mellan olika ytor som exempelvis matta eller glaserade och vackra mönster och färger. Allt för att ge så många olika alternativ för ett vackert slutresultat i ditt hem.

Slittåligt klinker

Klinker 50×50 cm är mer slittåligt än kakel. Golvplattor är ofta både frostsäkra och tål golvvärme. Det innebär att de med fördel kan användas i många olika områden både inomhus och utomhus. Exempelvis i köket, badrummet, vardagsrummet och hallen vid entrén, både på golvet och på väggarna. Om du går i tankarna och funderar på att förnya din altan, balkong eller uterum så går det minst lika bra då klinker ofta är frosttåligt och de här alternativen ger ett mycket vackert resultat. Är du igång och förnyar golvet i vardagsrummet eller kanske i hallen med klinker 50×50 cm så är det även en bra ide att lägga in golvvärme för att samtidigt hålla fötterna varma.

Fördelar:

  • Används på golv och väggar
  • Används inomhus och utomhus

Rektifierad eller inte

Det finns olika alternativ att välja mellan för dig som vill ha olika resultat på klinker 50×50 cm. För minimal användning av fog och en så liten fogbredd som möjligt så rekommenderar vi att du väljer en klinker med raka kanter, även kallad rektifierad. För en mer synlig fog så rekommenderar vi istället att ni använder er av en platta med runda kanter. En fog som syns mer kan ge ett mer effektfullt utseende och bli en extra charm till slutresultatet.

[ Läs mer ]
1-199 SEK
199-399 SEK
399-699 SEK
699+ SEK
Rensa Filter

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top