Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Fri frakt (Vid order över 4000:-)
Öppna Filter

Filtrera efter färg

Filtrera efter storlek

30x60

Filtrera efter yta

Matt
Polerad

Visar alla 3 resultat

 • Rea!23 %

  Svart Polerad Marmor 30X60

  899 kr 699 kr /m²
  Läs mer
 • Rea!38 %

  Galanz Grey Marmor Antik 30X60

  1 119 kr 699 kr /m²
  Läs mer
 • Rea!48 %

  Marmor Galanz Grey 30X60 Paketpris 4,32kvm

  6 322 kr 3 322 kr /st
  Läs mer

Äkta Marmor

I den här kategorin finner ni äkta marmor.

Det finns olika synliga kännetecken när det kommer till äkta marmor. Dels kan man det se ut som krossade kristaller som härstammar från vattenådror i stenen där kalk från vattnet har stelnat. Om det ser ut som ”luftbubblor” i plattan så är det från då stenen bildas och som inte har fyllts. På ytan kan det förekomma små håligheter i form av så kallade luftbubblor. Detta är en del av stenens karaktär och är inget fel. Ådringar eller strimlor på stenen är naturliga i stenens struktur. All sten är ett ” levande material” därav kan det variera av naturlig anledning. Det är en del av charmen med naturmaterial som marmor. Man ska alltid torka upp allt man spiller på marmorn omgående då marmor är känsligt för spill. Vid skötsel av marmor ska man tänka på att marmorn är känslig mot syror. Därför ska man aldrig använda sura rengöringsmedel. Känn er välkomna att ta en rundtur kring vår vackra marmor. Beställ sedan i lugn och ro framför datorn och få era utvalda varor levererade direkt hem till dörren.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Prenumerera på våra Nyheter

Genom att prenumerera så tar ni del av alla våra senaste nyheter och kampanjer, ta del av 10% rabatt på order över 4000 kr.

Email Adress :

Top