Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering

Röd Klinker

Varm och spännande röd klinker full av liv. Perfekt för dig som renoverar eller planerar att renovera om i ert hem. Eftersom klinker ofta även tål golvvärme så kan ni med fördel kombinera ert nya röda hem med golvvärme för att hålla värmen även under årets kalla perioder. Röd klinker i vardagsrum, kök, badrum, hall och entré.

Matt yta är extra bra för starkt belysta områden

Det är extra bra med matt yta för områden som har mycket belysning från flera olika ljuskällor. Den matta ytan hjälper till och dämpar belysningen genom att ”suga upp” ljuset så det blir mer behagligt för ögonen.

Den blanka ytan har länge förknippats med lyx och elegans

Även om blank röd klinker fortfarande kan ge ett mycket elegant och lyxigt utseende så var det inte bara på grund av utseendemässiga anledningar som den ansåg som exklusiv och lyxig. Förut så använde man en äldre teknik vid tillverkningen av blanka och matta plattor. Både kakel och klinker. Med den tekniken så täpptes inte porerna i plattan till. Det innebar att de inte kunde användas i utrymmen med fukt då den sög åt sig så mycket. När man gjorde ytbehandlingen och plattan blev blank så täpptes även porerna till i processen. Hela det här innebar att blank röd klinker blev mer exklusiv eftersom den kostade betydligt mer än den matta på grund av kvaliteten. Men det hör tack och lov till historien sedan en tid tillbaka. Numer har man utvecklat tekniken vid tillverkning så även matta plattor kan vara i våtutrymmen utan problem.

Fördelar:

 • Används på golv och väggar
 • Används inomhus och utomhus
[ Läs mer ]
1-199 SEK
199-399 SEK
399-699 SEK
699+ SEK
Rensa Filter

Visar alla 3 resultat

 • 51%
  Klinker Butterfly Red 60x90

  Klinker Butterfly Red 60X90

  740 kr /m²
 • 22%

  Klinker Faro Volcan 14,4X89,3

  890 kr /m²
 • 50%

  Klinker Ral Red 20X20

  254 kr /m²

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top