Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering

Rosa Klinker

En vacker rosa klinker som ger en känsla av liv och glädje har sin plats i alla hem. Planerar du att renovera om i köket eller badrummet eller ska du bygga ut? Vare sig du planerar stort eller smått så finns vi här för dig. Rosa är en mycket vacker färg som förgyller din vardag och skänker liv och glädje till ditt vackra hem.

En vacker klinker för ert hem

Rosa klinker kan användas i princip vart som helst. Då klinker även är mer tåligt och håller bättre än kakel så kan den både vara på väggar och på golv. Den allra mesta klinker är dessutom både frosttålig och tål golvvärme. Det innebär att om du börja bli aningen trött på samma utseende som terrassen, balkongen eller uterummet haft de senaste 15 åren så kan du utan problem förnya det med ett nytt fräscht utseende. Varför inte ha ett nytt rosa klinker i uterummet. Som vägg eller golv. Kanske till och med både på golvet och på väggen.

Behöver du inte eller känner du inget behov av att renovera eller förnya din uteplats och utsidan av hemmet? Då kan du istället arbeta på och förnya insidan av hemmet. Tänk er en vacker rosa klinker med formatet 20×20 cm ovanför diskbänken i köket som går upp mellan skåpluckorna. Ett vackert mönstrat rosa golv nere i tvättstugan eller som en fondvägg i badrummet kombinerat med exempelvis en vit platta. Möjligheterna är många.

 

Fördelar:

 • Används på golv och väggar
 • Används inomhus och utomhus
[ Läs mer ]
1-199 SEK
199-399 SEK
399-699 SEK
699+ SEK
Rensa Filter

Visar alla 4 resultat

 • 25%

  Klinker Amalfi Rosa 30X30

  699 kr 531 kr /m²
 • 18%

  Klinker 1900 Rosa 20X20

  595 kr 490 kr /m²
 • 31%

  Klinker Mancini Rosa 30X30

  799 kr 557 kr /m²
 • 17%

  Klinker Oktagon Taco Pink 4X4

  18 kr 15 kr /st

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top