Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Fri frakt (Vid order över 4000:-)

Terracotta Klinker

Mönstrat eller enfärgad med nyansskiftningar. Terracotta klinker bjuder på olika möjligheter och alternativ.

Ett vackert inslag i ert vardagsrum

Perfekt för ert badrum, vardagsrum, kök eller hallen vid entrén. Terracottafärgad klin [Läs Mer]
ker blir ett vackert inslag i er vardag. Ett bra exempel på en terracotta klinker som ger väldigt mycket charm är Mirambell-serien som har storleken 15x30 cm och finns i olika ljusa och mörka nyanser för att kunna erbjuda dig just den färgsättning som ni har behov av och eftersträvar.

Populära storlekar:

  • 15x30
  • 20x20
  • 45x45
  • 50x50

Utomhus och inomhus

Terracotta klinker är inte bara till för inomhusbruk. Då den mesta klinker även är frosttålig så kan den även användas utomhus i exempelvis på din altan, balkong eller i ditt orangeri eller annat uterum. Det kan även användas på väggen i kombination med ett vackert golv som tillsammans bildar ett unikt resultat. Det finns både matta och blanka terracotta klinker på marknaden.

Stilrent utseende med raka kanter

Det finns både runda och raka kanter att välja mellan när du tittar på plattor. För minimal användning av fog och en så liten fogbredd som möjligt så rekommenderar vi att du väljer en klinker med raka kanter. För en mer synlig fog så rekommenderar vi istället att ni använder er av en platta med runda kanter. En fog som syns mer kan ge ett mer effektfullt utseende och bli en extra charm till slutresultatet. Beroende på vilken färg ni väljer på fogen så ger det olika effekter. Väljer ni en terracotta klinker med en svart fog så kommer det exempelvis ge en "rutig" effekt. Vill ni istället ha en mer diskret fog så rekommenderas att välja en fog som matchar eller kompletterar färgen på plattan. [Kollaps]
Öppna Filter

Filtrera efter färg

Filtrera efter storlek

14x28
20x20
30x60
33x33
60x60
15x30
30x30
45x45
50x50

Filtrera efter yta

Matt

Visar alla 17 resultat

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Prenumerera

Prenumerera på våra Nyheter

Genom att prenumerera så tar ni del av alla våra senaste nyheter och kampanjer, ta del av 10% rabatt på order över 4000 kr.

Email Adress :

Top