Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Fri frakt (Vid order över 4000:-)

Laminatgolv

Laminatgolv  är utseendemässigt väldigt likt parkettgolv, men betydligt billigare. Golven är mycket slitstarka och även tunna vilket hjälper till vid en renovering då det inte bygger särskilt mycket på höjden, och med 10års garanti på ytslitage  kan det lätt bli ett förstahands val vid nybygget.

Att lägga laminatgolv hemma är okomplicerat och golv från oss på på Tiles R Us tillverkas i tyskland med ett klicksystem för laminatgolv, Detta underlättar otroligt mycket när det kommer till arbetsinsats för installationen. Den stryktåliga kvaliteten på våra golv har gjort det här till ett mycket populärt alternativ för hemmafixare som vill ha ett lättinstallerat och lättskött golv.

Det finns en mängd olika laminatgolv att välja bland. Gemensamt för golven är att de är tåliga, lätta att installera och har stort fokus på design. Golven finns i flera olika färger. Produkterna lämpar sig väl för bruk allt inomhusbruk utom våtrum, Med en installation som inte kräver mer än en såg och golvklister har de här golven kommit för att stanna.

Visar alla 9 resultat

Top