Marockanskt Kakel

Låt dig förföras av vår exotiska samling av marockanskt kakel. Med sina handgjorda mönster och levande färger, skapar detta kakel en omisskännlig charm och karaktär i ditt hem.

Kakel Riad Red Blank 10X10

Det ursprungliga priset var: 1 499,00 kr.Det nuvarande priset är: 999,00 kr. /m²

Klinker Mashi 20X20 Paketpris 4,8 kvm

Det ursprungliga priset var: 4 190,00 kr.Det nuvarande priset är: 1 759,00 kr. /st

Klinker Sari 10X10

Det ursprungliga priset var: 20,00 kr.Det nuvarande priset är: 16,00 kr. /st

Klinker Tayfa 19,7X19,7 Paketpris 13,02 kvm

Det ursprungliga priset var: 9 249,00 kr.Det nuvarande priset är: 3 699,00 kr. /st

Marockanskt Kakel Asni 20X20 Paketpris 5,28 kvm

Det ursprungliga priset var: 3 800,00 kr.Det nuvarande priset är: 1 299,00 kr. /st

Marockanskt Kakel Atlas 20X20

Det ursprungliga priset var: 889,00 kr.Det nuvarande priset är: 389,00 kr. /m²

Marockanskt Kakel Casablanca 20X20

Det ursprungliga priset var: 889,00 kr.Det nuvarande priset är: 389,00 kr. /m²

Marockanskt Kakel Hafa 10X20

Det ursprungliga priset var: 36,00 kr.Det nuvarande priset är: 19,00 kr. /st

Upptäck Skönheten i Marockanskt och Marrakesh Kakel

Välkommen till en värld av färg, mönster och tradition – där varje bit kakel berättar en historia. Marockanskt kakel, även känt som Zellige, och Marrakesh kakel står i centrum för denna berättelse, och erbjuder en unik touch av elegans och exotism för ditt hem. Dessa traditionella kakeltyper har en rik historia som sträcker sig över århundraden, och är kända för sina intrikata mönster, levande färger och exceptionella hantverksskicklighet.

Vad är Marockanskt Kakel?

Marockanskt kakel, kärt kallat Zellige, är känt för sin unika tillverkningsprocess och karaktäristiska glans. Tillverkat för hand i Marocko, använder denna typ av kakel naturliga material och jordfärger som speglar det marockanska landskapet. Varje kakel är unikt, med små variationer som tillför djup och karaktär till installationen. Perfekt för kök, badrum, hallar och även som dekorativa inslag i vardagsrum, bidrar marockanskt kakel till att skapa en varm och välkomnande atmosfär.

Utforska Marrakesh Kakel

Marrakesh kakel, å andra sidan, kännetecknas av sina livliga mönster och färgkombinationer, som ofta inspireras av den rika kulturen och arkitekturen i staden Marrakesh. Detta kakel används inte bara för golv och väggar, utan även för att skapa imponerande detaljer som kan förvandla vilket utrymme som helst till ett konstverk. Från komplexa geometriska mönster till blommiga designelement, erbjuder Marrakesh kakel en mångsidighet som möjliggör personlig expression.

Varför välja Marockanskt kakel?

Att välja Marockanskt och Marrakesh kakel för ditt hem eller projekt är ett beslut som bär med sig en känsla av historia, kultur och konst. Förutom dess estetiska tilltalande, erbjuder detta kakel:

  • Hållbarhet och Lång Livslängd: Tack vare den högkvalitativa tillverkningen är både Marockanskt och Marrakesh kakel extremt hållbara, vilket gör dem till ett utmärkt val för både inomhus- och utomhusbruk.
  • Unikhet: Ingen installation är den andra lik. Varje bit kakel tillför en unik touch, vilket garanterar att ditt utrymme kommer att stå ut.
  • Flexibilitet i Design: Oavsett om du föredrar ett modernt, minimalistiskt utseende eller en mer traditionell, utsmyckad stil, kan Marockanskt och Marrakesh kakel anpassas för att uppfylla dina designbehov.