Chat with us, powered by LiveChat
Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Fri frakt (Vid order över 4000:-)
35%
Badrumsfläkt Fresh Intellivent P – Svart
2 445 kr 1 590 kr /st
Ni Sparar 855 kr
Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Levereras inom 3-5 vardagar

Badrumsfläkt Fresh Intellivent P

Badrumsfläkt avsedd för montage i duschrum, toalett, tvättstuga och andra utrymmen som är i behov av frånluft. Kan installeras i både 100 & 125 kanaler, anslutningsstos för båda dimensionerna ingår.

Intellivent® S är försedd med ett avancerat styrsystem med ett flertal funktioner. Fuktstyrningen är helautomatisk och justerar sig själv till rätt nivå efter årstiderna, timer med valbar tillslagsfördröjning och tre eftergångstider samt automatisk vädringsfunktion och möjlighet till konstant  gång med justerbart varvtal.

Intellivent® S har en inbyggd allpolig brytare och är rensbar  för enkelt underhåll. Motorn är energisnål och är försedd med dubbla kullager för lång livslängd. Intellivent finns i färgerna vit och svart som standard, ett flertal andra  färger på frontkåporna finns som tillbehör.

En modell – alla funktioner

Enklare kan det inte vara. Intellivent® S finns bara i ett utförande,

fullmatad med funktioner. Fyra fästpunkter och fyra kabelingångar

ger flexibilitet vid montage.

Intelligent & självjusterande fuktstyrning

Intellivent® S har en intelligent helautomatisk fuktstyrning, vilket

innebär att fläkten lär sig familjens vanor. En inbyggd “sniff-funktion”

styr fläkten till en optimal funktion i varje enskilt badrum.

Tystare & Starkare

Endast 21 dB och ökad tryckförmåga.

Fler smarta funktioner

Enkel att rengöra. Förutom att fläktens centrum kan vikas ut för

åtkomlighet av kanal, så kan nu även själva fläkthjulet plockas bort helt.

Snabbfunktion för konstant drift. Välj enkelt mellan timerfunktion och konstant drift med en knapptryckning. En annan smart lösning är vädringsfunktionen

som håller badrummet fräscht även om ni inte är hemma.

Lång livslängd

Vi är så säkra på kvaliteten på Intellivent® S att vi lämnar fem års garanti.

Produktblad

Manual

Broschyr

Beskrivning

Badrumsfläkt avsedd för montage i duschrum, toalett, tvättstuga och andra utrymmen som är i behov av frånluft. Kan installeras i både 100 & 125 kanaler, anslutningsstos för båda dimensionerna ingår. Intellivent® S är försedd med ett avancerat styrsystem med ett flertal funktioner. Fuktstyrningen är helautomatisk och justerar sig själv till rätt nivå efter årstiderna, timer med valbar tillslagsfördröjning och tre eftergångstider samt automatisk vädringsfunktion och möjlighet till konstant  gång med justerbart varvtal. Intellivent® S har en inbyggd allpolig brytare och är rensbar  för enkelt underhåll. Motorn är energisnål och är försedd med dubbla kullager för lång livslängd. Intellivent finns i färgerna vit och svart som standard, ett flertal andra  färger på frontkåporna finns som tillbehör. En modell – alla funktioner Enklare kan det inte vara. Intellivent® S finns bara i ett utförande, fullmatad med funktioner. Fyra fästpunkter och fyra kabelingångar ger flexibilitet vid montage. Intelligent & självjusterande fuktstyrning Intellivent® S har en intelligent helautomatisk fuktstyrning, vilket innebär att fläkten lär sig familjens vanor. En inbyggd “sniff-funktion” styr fläkten till en optimal funktion i varje enskilt badrum. Tystare & Starkare Endast 21 dB och ökad tryckförmåga. Fler smarta funktioner Enkel att rengöra. Förutom att fläktens centrum kan vikas ut för åtkomlighet av kanal, så kan nu även själva fläkthjulet plockas bort helt. Snabbfunktion för konstant drift. Välj enkelt mellan timerfunktion och konstant drift med en knapptryckning. En annan smart lösning är vädringsfunktionen som håller badrummet fräscht även om ni inte är hemma. Lång livslängd

Vi är så säkra på kvaliteten på Intellivent® S att vi lämnar fem års garanti.

Mer information

Leverans

Färg

Maxkapacitet

Effektförbrukning

Kapslingsklass

Spänning

Frekvens

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top