Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
29%
Balkongplatta Evertile Grå 29,5X29,5
289 kr 208 kr /st
Ni Sparar 81 kr
Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
I Lager: Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Balkongplatta Evertile Grå

Evertile är balkongplattan för den prismedvetna. Detta är budgetversionen utav Instaclick men fortfarande med samma bra egenskaper. Med Evertile kan du skapa ett tidslöst snyggt mönster.
Passar perfekt för den som har mindre balkong eller hyreshus/lägenhet samt för den som inte har så mycket yta mellan golv och dörr. Denna går att lägga både direkt på betonggolvet men även ovanpå ett befintligt golv för en förnyelse.

Enkelt och smidigt. Du behöver inga clips eller verktyg, utan du hakar i balkongplattorna i varandra när du lägger dem. En mindre balkong kan du få klar på en halvtimme.

Supersmart, supersnabbt och supersnyggt golv man bara klickar ihop. Underredet är utav plast av hög densitet och av högsta kvalité. Den har en halksäker borstad yta och är cirka 26 mm i höjd.

1 paket motsvarar 0,3481 kvm
1 kvm motsvarar ca 11 plattor

Beskrivning

Evertile är balkongplattan för den prismedvetna. Detta är budgetversionen utav Instaclick men fortfarande med samma bra egenskaper. Med Evertile kan du skapa ett tidslöst snyggt mönster. Passar perfekt för den som har mindre balkong eller hyreshus/lägenhet samt för den som inte har så mycket yta mellan golv och dörr. Denna går att lägga både direkt på betonggolvet men även ovanpå ett befintligt golv för en förnyelse. Enkelt och smidigt. Du behöver inga clips eller verktyg, utan du hakar i balkongplattorna i varandra när du lägger dem. En mindre balkong kan du få klar på en halvtimme. Supersmart, supersnabbt och supersnyggt golv man bara klickar ihop. Underredet är utav plast av hög densitet och av högsta kvalité. Den har en halksäker borstad yta och är cirka 26 mm i höjd. 1 paket motsvarar 0,3481 kvm 1 kvm motsvarar ca 11 plattor

Mer information

Leverans

Antal per förpackning

4

Användningsområde

Färg

Frostsäker

Lämpar Sig Till

Storlek (cm)

Yta

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top