Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
Dörrmatta Mörkblå
/st
Om du handlar för över 4000 kr 20% extra rabatt
0 kr/st
Du har dagar kvar.
Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
I Lager: Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Dörrmatta Mörkblå.

Den här sorten av mattor finns i flera varianter, kulörer och storlekar. De tillverkas i olika städer och varje stad har sina egna traditioner och kan enkelt kännas igen på sina unika och speciella mönster och färger som har ärvts sedan flera generationer. Mattorna är gjorda av kallt, grovt, glansigt och ofta naturfärgat handvävt garn. Vilket ger en resistent och slitstark yta och vackra färger. De vanligaste färgerna är blå, röd, beige och brun. Den här mattan mäter 40×60 cm.

Beskrivning

Dörrmatta Mörkblå. Den här sorten av mattor finns i flera varianter, kulörer och storlekar. De tillverkas i olika städer och varje stad har sina egna traditioner och kan enkelt kännas igen på sina unika och speciella mönster och färger som har ärvts sedan flera generationer. Mattorna är gjorda av kallt, grovt, glansigt och ofta naturfärgat handvävt garn. Vilket ger en resistent och slitstark yta och vackra färger. De vanligaste färgerna är blå, röd, beige och brun. Den här mattan mäter 40×60 cm.

Mer information

Leverans

Färg

,

Tillverkning

Handknuten/Vävd

Lugg

Ull

Varp

Bomull

Ursprung

Pakistan

Storlek (cm)

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top