Chat with us, powered by LiveChat
Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Fri frakt (Vid order över 4000:-)
9%
Downlight Cira 3000K – Vit
299 kr 274 kr /st
Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Leverans inom 4-5 arbetsdagar

Se andra produkter från den här serien

Tiles R Us AB https://tilesrus.se/kakelshop/downlight-cira-3000k-silver/ https://tilesrus.se/kakelshop/downlight-cira-3000k-silver/ https://tilesrus.se/wp-content/uploads/2018/08/downlight-cira-3000k-silver.jpg - Cira är en ställbar, flimmerfri LED downlight med en låg inbyggnadshöjd och goda ljusegenskaper, som är godkänd till montering direkt i isolering och brännbart material. - Inbyggningshöjden på endast 38 mm (45 mm vid riktat), säkrar många användningsmöjligheter. - Bred frontring ger ett snyggt resultat vid håltagning från 68 mm till 74 mm. - Snabb installation i den påmonterade anslutningsbox med snabbkopplingsplint utan verktyg. - Avtagbar frontring, säkrar flexibilitet vid önskan om en annan färg och i förbindelse med målararbete. Downlight Cira 3000K - Silver Downlight Cira 3000K - Silver
Silver
399 kr 274 kr /st
https://tilesrus.se/kakelshop/downlight-cira-3000k-silver/ SEK 274 Kakel Online-Tiles R Us AB
Tiles R Us AB https://tilesrus.se/kakelshop/downlight-cira-3000k-vit/ https://tilesrus.se/kakelshop/downlight-cira-3000k-vit/ https://tilesrus.se/wp-content/uploads/2018/06/downlight-cira-3000k.jpg - Cira är en ställbar, flimmerfri LED downlight med en låg inbyggnadshöjd och goda ljusegenskaper, som är godkänd till montering direkt i isolering och brännbart material. - Inbyggningshöjden på endast 38 mm (45 mm vid riktat), säkrar många användningsmöjligheter. - Bred frontring ger ett snyggt resultat vid håltagning från 68 mm till 74 mm. - Snabb installation i den påmonterade anslutningsbox med snabbkopplingsplint utan verktyg. - Avtagbar frontring, säkrar flexibilitet vid önskan om en annan färg och i förbindelse med målararbete. Downlight Cira 3000K - Vit Downlight Cira 3000K - Vit
Vit
299 kr 274 kr /st
https://tilesrus.se/kakelshop/downlight-cira-3000k-vit/ SEK 274 Kakel Online-Tiles R Us AB

Downlight Cira 3000K – Vit

– Cira är en ställbar LED downlight med en låg inbyggnadshöjd och goda ljusegenskaper, som är godkänd till montering direkt i isolering och brännbart material.

– Inbyggningshöjden på endast 38 mm (45 mm vid riktat), säkrar många användningsmöjligheter.

– Bred frontring ger ett snyggt resultat vid håltagning från 68 mm till 74 mm.

– Snabb installation i den påmonterade anslutningsbox med snabbkopplingsplint utan verktyg.

– Avtagbar frontring, säkrar flexibilitet vid önskan om en annan färg och i förbindelse med målararbete.

Beskrivning

– Cira är en ställbar, flimmerfri LED downlight med en låg inbyggnadshöjd och goda ljusegenskaper, som är godkänd till montering direkt i isolering och brännbart material. – Inbyggningshöjden på endast 38 mm (45 mm vid riktat), säkrar många användningsmöjligheter. – Bred frontring ger ett snyggt resultat vid håltagning från 68 mm till 74 mm. – Snabb installation i den påmonterade anslutningsbox med snabbkopplingsplint utan verktyg. – Avtagbar frontring, säkrar flexibilitet vid önskan om en annan färg och i förbindelse med målararbete.

Mer information

Leverans

Färg

Dimbar

Effektförbrukning

Frekvens

Kapslingsklass

Ljusintensitet

425lm

Spänning

Färgåtergivning

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top