Chat with us, powered by LiveChat
Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Fri frakt (Vid order över 4000:-)
32%
Downlight Sabina 3000K
539 kr 369 kr /st
Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Leverans inom 4-5 arbetsdagar

Se andra produkter från den här serien

Tiles R Us AB https://tilesrus.se/kakelshop/downlight-sabina-2700k/ https://tilesrus.se/kakelshop/downlight-sabina-2700k/ https://tilesrus.se/wp-content/uploads/2018/08/downlight-sabina-2700k.jpg - Sabina är en riktbar, flimmerfri LED downlight med högt ljusutbyte och hög färgåtergivning. Godkänd till installation direkt i isolering och brännbart material. - Minimal bländning (UGR19) på grund av den djupa placeringen av LED-chippet samt den avancerade reflektorn. - Skruvlös kabelavlastning och ledningsmontering i terminalbox, säkrar en snabb och smidig montering med minimalt användande av verktyg. - Drivdonet kan enkelt skiljas från armaturen, vilket kan vara till en fördel vid målararbete. Downlight Sabina 2700K Downlight Sabina 2700K
Vit
525 kr 369 kr /st
https://tilesrus.se/kakelshop/downlight-sabina-2700k/ SEK 369 Kakel Online-Tiles R Us AB
Tiles R Us AB https://tilesrus.se/kakelshop/downlight-sabina-3000k/ https://tilesrus.se/kakelshop/downlight-sabina-3000k/ https://tilesrus.se/wp-content/uploads/2018/06/downlight-sabina-3000K.jpg - Sabina är en riktbar, flimmerfri LED downlight med högt ljusutbyte och hög färgåtergivning. Godkänd till installation direkt i isolering och brännbart material. - Minimal bländning (UGR19) på grund av den djupa placeringen av LED-chippet samt den avancerade reflektorn. - Skruvlös kabelavlastning och ledningsmontering i terminalbox, säkrar en snabb och smidig montering med minimalt användande av verktyg. - Drivdonet kan enkelt skiljas från armaturen, vilket kan vara till en fördel vid målararbete. Downlight Sabina 3000K Downlight Sabina 3000K
Vit
539 kr 369 kr /st
https://tilesrus.se/kakelshop/downlight-sabina-3000k/ SEK 369 Kakel Online-Tiles R Us AB

Downlight Sabina 3000K

– Sabina är en riktbar, flimmerfri LED downlight med högt ljusutbyte och hög färgåtergivning. Godkänd till installation direkt i isolering och brännbart material.

– Minimal bländning (UGR19) på grund av den djupa placeringen av LED-chippet samt den avancerade reflektorn.

– Skruvlös kabelavlastning och ledningsmontering i terminalbox, säkrar en snabb och smidig montering med minimalt användande av verktyg.

– Drivdonet kan enkelt skiljas från armaturen, vilket kan vara till en fördel vid målararbete.

Instruktion

Datablad

Beskrivning

– Sabina är en riktbar, flimmerfri LED downlight med högt ljusutbyte och hög färgåtergivning. Godkänd till installation direkt i isolering och brännbart material. – Minimal bländning (UGR19) på grund av den djupa placeringen av LED-chippet samt den avancerade reflektorn. – Skruvlös kabelavlastning och ledningsmontering i terminalbox, säkrar en snabb och smidig montering med minimalt användande av verktyg. – Drivdonet kan enkelt skiljas från armaturen, vilket kan vara till en fördel vid målararbete.

Mer information

Leverans

Färg

Kapslingsklass

Spänning

Effektförbrukning

Frekvens

Ljusintensitet

670lm/700lm

Dimbar

Färgåtergivning

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top