Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
52%
Fog Kerapoxy Easy Design 3kg – Tornado 174
729 kr /st
Ni Sparar 770 kr
Denna produkt kan skickas om

Endast 1 kvar i lager

Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Skickas inom 3-5 vardagar

Fog Kerapoxy Easy Design 3kg – Tornado 174

Tvåkompenents epoxibaserad fogmassa. Enkelt att applicera och rengöra, med bakteriostatisk medel och BioBlock® teknologi. Idealisk för att fuga keramiska plattor och mosaikk. Kan även användas som kakellim. Klassificering enligt EN 12004. KERAPOXY EASY DESIGN är en förbättrat (2), reaktiv fästmassa (R) klassificerad som R2.

Arbetar man med epoxiprodukter krävs det kunskap och hantverksmässig skicklighet. En korrekt blandning av bas och härdare är mycket viktig för att produkten ska få sina rätta egenskaper. Normalt skall inte epoxifogmassan installeras i vanliga hem, om inte en specialist gör det, utan lämpar sig främst till industri och byggsektor.

TEKNISKA DATA:
Användningstid: 45 min.
Öppentid: 30 min.
Klar för lätt gångtrafik: Efter ca 24 timmar.
Tid för full belastning: 3 dygn.
Kulörer: 21 olika kulörer enligt färgkarta
Applicering: Lämplig tandspackel.
Emicode: EC 1 R Plus – mycket låga emissioner.
Åtgång: 2 – 4 kg/m² per mm tjocklek.
Åtgång mosaik 1,1kg/kvm
Lagring: 24 mån.
Förpackning: 3 kg

Datablad

Beskrivning

Tvåkompenents epoxibaserad fogmassa. Enkelt att applicera och rengöra, med bakteriostatisk medel och BioBlock® teknologi. Idealisk för att fuga keramiska plattor och mosaikk. Kan även användas som kakellim. Klassificering enligt EN 12004. KERAPOXY EASY DESIGN är en förbättrat (2), reaktiv fästmassa (R) klassificerad som R2.Arbetar man med epoxiprodukter krävs det kunskap och hantverksmässig skicklighet. En korrekt blandning av bas och härdare är mycket viktig för att produkten ska få sina rätta egenskaper. Normalt skall inte epoxifogmassan installeras i vanliga hem, om inte en specialist gör det, utan lämpar sig främst till industri och byggsektor.TEKNISKA DATA: Användningstid: 45 min. Öppentid: 30 min. Klar för lätt gångtrafik: Efter ca 24 timmar. Tid för full belastning: 3 dygn. Kulörer: 21 olika kulörer enligt färgkarta Applicering: Lämplig tandspackel. Emicode: EC 1 R Plus – mycket låga emissioner. Åtgång: 2 – 4 kg/m² per mm tjocklek. Åtgång mosaik 1,1kg/kvm Lagring: 24 mån. Förpackning: 3 kg

Ytterligare information

Leverans

Färg

Vikt

3 kg

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top