Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
9%
Glasmosaik Baza Oak 31,5X31,5
1 055 kr /m²
Ni Sparar 104 kr

I lager

1 m² Per unit 1,055 kr/Förpackning Antal per förpackning 10
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 10-15 arbetsdagar

Glasmosaik Baza Oak är en matt, brun, grå och vit mosaik.

Varje mosaik mäter 25×25 mm och är 5,8 mm tjock, har en facetterad kant och sitter på ett PVC-nät som mäter 315×315 mm. Baza Oak kan användas inomhus och utomhus på både väggar och golv. Baza Oaks blanka yta med kombination av färg gör att den passar i de flesta rum som hemmet har att erbjuda. Det är en väldigt slitstark mosaik och den skapar en elegant och varm känsla med sitt utséende och speciella form.

Beskrivning

Glasmosaik Baza Oak är en matt, brun, grå och vit mosaik. Varje mosaik mäter 25×25 mm och är 5,8 mm tjock, har en facetterad kant och sitter på ett PVC-nät som mäter 315×315 mm. Baza Oak kan användas inomhus och utomhus på både väggar och golv. Baza Oaks blanka yta med kombination av färg gör att den passar i de flesta rum som hemmet har att erbjuda. Det är en väldigt slitstark mosaik och den skapar en elegant och varm känsla med sitt utséende och speciella form.

Mer information

Leverans

Format

Kvadrat

Antal per förpackning

10

Användningsområde

Färg

Kant

Frostsäker

Lämpar Sig Till

Storlek (cm)

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

5,8

Yta

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top