Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
35%
Handfat Circum Bred Matt
4 590 kr 2 995 kr /st
Ni Sparar 1 595 kr
Om du handlar för över 4000 kr 20% extra rabatt
2 396 kr/st
Du har dagar kvar.
Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti

Handfat Circum Bred Matt är ett högkvalitativa rund rektangulär handfat med en matt yta.

Detta högkvalitativa handfat utmärker sig efter sin speciella design som står ut från de klassiska handfatsmodellerna och erbjuder en exklusiv och lyxig look till ert badrum. Detta handfat mäter 500×320 mm och är 100 mm höj och 15 mm tjock.

Tack vare den här unika designen känns den både modern och drar blickarna till sig även efter flera år, Handfatet är mineralgjutet vilket gör att det är fri från giftiga ämnen och mycket hudvänligt.

Beskrivning

Handfat Circum Bred Matt är ett högkvalitativa rund rektangulär handfat med en matt yta. Detta högkvalitativa handfat utmärker sig efter sin speciella design som står ut från de klassiska handfatsmodellerna och erbjuder en exklusiv och lyxig look till ert badrum. Detta handfat mäter 500×320 mm och är 100 mm höj och 15 mm tjock. Tack vare den här unika designen känns den både modern och drar blickarna till sig även efter flera år, Handfatet är mineralgjutet vilket gör att det är fri från giftiga ämnen och mycket hudvänligt.

Mer information

Kant

Material

Yta

Färg

Höjd (cm)

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

15

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top