Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
23%
Hexagon Klinker Bushmills Multicolor 23X26,6
890 kr /m²
Ni Sparar 260 kr

I lager

0.5 m² Per unit 445 kr/Förpackning Antal per förpackning 11
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Hexagon Bushmills multicolor är en hexagon klinker i milda jordfärger från spanska Vives.

Denna granitkeramik ingår i den nya serien Rift. Varje platta mäter 230×266 mm.

Formen är inspirerad av de enorma basalt kolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Bushmills Multicolor har kombinerat betongliknande yta med milda, jordnära färger inspirerade av ”The Giants Causeway”, ett av världens vackraste områden.

Hexagon Klinker Bushmills Multicolor passar i kök eller bad, men även på både väggar och golv i andra miljöer. De milda färgerna och naturliga yta gör att den kan användas lika bra i hallen som i vardagsrummet eller i offentliga miljöer och den kan även kombineras med andra hexagonplattor från samma serie.

Varje förpackning innehåller plattor i olika färgsättning. Sammansättningen av färger ger ett harmoniskt och elegant utseende!

Beskrivning

Klinker Hexagon Bushmills multicolor är en hexagon klinker i milda jordfärger från spanska Vives. Denna granitkeramik ingår i den nya serien Rift. Varje platta mäter 230×266 mm. Formen är inspirerad av de enorma basalt kolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Bushmills Multicolor har kombinerat betongliknande yta med milda, jordnära färger inspirerade av ”The Giants Causeway”, ett av världens vackraste områden. Hexagon Klinker Bushmills Multicolor passar i kök eller bad, men även på både väggar och golv i andra miljöer. De milda färgerna och naturliga yta gör att den kan användas lika bra i hallen som i vardagsrummet eller i offentliga miljöer och den kan även kombineras med andra hexagonplattor från samma serie. Varje förpackning innehåller plattor i olika färgsättning. Sammansättningen av färger ger ett harmoniskt och elegant utseende!

Mer information

Leverans

Färg

Format

Hexagon

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

9

Yta

Lämpar Sig Till

Användningsområde

Kant

Tål Golvvärme

Ja

Antal per förpackning

11

Frostsäker

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Hexagon Klinker Bushmills Multicolor 23X26,6”

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top