Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
65%
Klinker Hexagon Rift Blanco 23X26,6
406 kr /m²
Ni Sparar 744 kr

I lager

0.5 m² Per unit 203 kr/Förpackning Antal per förpackning 11
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Hexagon Rift Blanco är en ljusgrå klinker från spanska Vives.

Rift är en ny serie från den berömda spanska kakelproducenten. Denna granitkeramik är hexagon formad med måtten 230×266 mm.
Formen är inspirerad av de enorma basalt kolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Hexagon Klinker Blanco är en  krämvit platta med betongliknande yta som ger en rustik känsla. Blanco kan med fördel kombineras med någon av de mönstrade plattorna i samma serie.
Blanco  passar i kök eller bad, men även på både väggar och golv i andra rum. Möjligheterna är oändliga med denna neutrala platta och den passar i all miljöer, även utomhus.

Beskrivning

Klinker Hexagon Rift Blanco är en ljusgrå klinker från spanska Vives. Rift är en ny serie från den berömda spanska kakelproducenten. Denna granitkeramik är hexagon formad med måtten 230×266 mm. Formen är inspirerad av de enorma basalt kolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Hexagon Klinker Blanco är en  krämvit platta med betongliknande yta som ger en rustik känsla. Blanco kan med fördel kombineras med någon av de mönstrade plattorna i samma serie. Blanco  passar i kök eller bad, men även på både väggar och golv i andra rum. Möjligheterna är oändliga med denna neutrala platta och den passar i all miljöer, även utomhus.

Mer information

Leverans

Färg

Format

Hexagon

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

9

Yta

Lämpar Sig Till

Användningsområde

Kant

Tål Golvvärme

Ja

Antal per förpackning

11

Frostsäker

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Hexagon Rift Blanco 23X26,6”

Toppsäljare

Du gillar kanske också…

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top