Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
65%
Hexagon Klinker Yerevan 23X26,6
444 kr /m²
Ni Sparar 806 kr

I lager

0.504 m² Per unit 224 kr/Förpackning Antal per förpackning 11
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Hexagon Klinker Yerevan är en ungdomlig, fräsch, hexagon granitkeramik i grå naturtoner och ingår i serien Rift från den berömda spanska kakelproducenten Vives.

Denna klinker är hexagonformad med måtten 230×266 mm. Formen är inspirerad av de enorma basalt kolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Hexagon Klinker Yerevan är en vackert mönstrad platta som passar de flesta stilar. De milda färgerna och det lugna mönstret gör den mycket användbar. Yerevan passar i kök eller bad, men även på både väggar och golv i andra miljöer.  Detta fantastiska mönster och den betongliknande ytan gör att den kan användas lika bra i hallen som i vardagsrummet eller i andra offentliga miljöer.

Varje förpackning innehåller plattor i olika färgsättning, sammansättningen av färger ger ett harmoniskt och elegant utseende.

Beskrivning

Hexagon Klinker Yerevan är en ungdomlig, fräsch, hexagon granitkeramik i grå naturtoner och ingår i serien Rift från den berömda spanska kakelproducenten Vives. Denna klinker är hexagonformad med måtten 230×266 mm. Formen är inspirerad av de enorma basalt kolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Hexagon Klinker Yerevan är en vackert mönstrad platta som passar de flesta stilar. De milda färgerna och det lugna mönstret gör den mycket användbar. Yerevan passar i kök eller bad, men även på både väggar och golv i andra miljöer.  Detta fantastiska mönster och den betongliknande ytan gör att den kan användas lika bra i hallen som i vardagsrummet eller i andra offentliga miljöer. Varje förpackning innehåller plattor i olika färgsättning, sammansättningen av färger ger ett harmoniskt och elegant utseende.

Ytterligare information

Vikt10 kg
Dimensioner27 × 10 × 24 cm
Leverans

Färg

Mönstrat

Ja

Format

Hexagon

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

9

Yta

Lämpar Sig Till

Användningsområde

Kant

Tål Golvvärme

Ja

Antal per förpackning

11

Frostsäker

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hexagon Klinker Yerevan 23X26,6”

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top