Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
47%
Kakel Manises Delf Lilly Special 13X13
28 kr 15 kr /st
Ni Sparar 13 kr
Om du handlar för över 4000 kr 20% extra rabatt
12 kr/st
Du har dagar kvar.

I lager

Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 10-15 arbetsdagar

Kakel Manises Delf Lilly Special är ett vitt kakel med vackra hörnmotiv.

Ytan är glaserad och blank med charmiga ojämnheter vilket bidrar med charmen av en äldre platta. När fyra plattor eller fler sätts mot varandra så skapar hörnmotiven ett vackert blomstermotiv. Den här plattan kan med fördel användas på väggar inomhus, exempelvis ovanför diskbänken i köket eller om du vill göra om i ditt badrum så går det lika bra. Måtten på den här kakelplattan är 130×130 mm och 10 mm tjock.

Obs! Säljs styckvis!

Beskrivning

Kakel Manises Delf Lilly Special är ett vitt kakel med vackra hörnmotiv. Ytan är glaserad och blank med charmiga ojämnheter vilket bidrar med charmen av en äldre platta. När fyra plattor eller fler sätts mot varandra så skapar hörnmotiven ett vackert blomstermotiv. Den här plattan kan med fördel användas på väggar inomhus, exempelvis ovanför diskbänken i köket eller om du vill göra om i ditt badrum så går det lika bra. Måtten på den här kakelplattan är 130×130 mm och 10 mm tjock. Obs! Säljs styckvis!

Mer information

Leverans

Användningsområde

Lämpar Sig Till

Färg

,

Frostsäker

Tål Golvvärme

Nej

Kant

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

10

Yta

,

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top