Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
40%
Kakel Peronda Tradition Brick Silver LT 20X40
695 kr /m²
Ni Sparar 460 kr
0.96 m² Per unit 667 kr/Förpackning Antal per förpackning 12
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Kakel Peronda FS Tradition Brick Silver LT är en vit och grå kakel i vintage stil.

FS Tradition-kollektionen väcker minnen från traditionella tillverkningstekniker, med nyansvariationen som finns i vintage reaktiva glasyrer, vilket leder till nyckfulla texturer och en glans som är typisk för förra året kakel. Finns i formatet 20×40 cm med centrala fuskfogar så att när plattorna läggs och fogas ser de ut som mindre plattor. Detta gör dem snabbare att lägga, utan att förringa kollektionens dekorativa dragningskraft. Tack vare Layer Tech – ny digital tryckteknik för lager – kan olika ytskikt skapas på samma platta, vilket höjer dess skönhet till nya höjder. Vilken spännande paradox: att använda den senaste tekniken för att skapa trogna reflektioner av vintage plattor. Varje platta mäter 200×400 mm och är 10,3 mm tjock. Peronda FS Tradition Brick LT brukas till väggar inomhus. Den här plattan lyfter upp ert vackra hem i alla rum som ert hem kan tänkas erbjuda vare sig det är i köket, badrummet eller i entrén.

 

Beskrivning

Kakel Peronda FS Tradition Brick Silver LT är en vit och grå kakel i vintage stil. FS Tradition-kollektionen väcker minnen från traditionella tillverkningstekniker, med nyansvariationen som finns i vintage reaktiva glasyrer, vilket leder till nyckfulla texturer och en glans som är typisk för förra året kakel. Finns i formatet 20×40 cm med centrala fuskfogar så att när plattorna läggs och fogas ser de ut som mindre plattor. Detta gör dem snabbare att lägga, utan att förringa kollektionens dekorativa dragningskraft. Tack vare Layer Tech – ny digital tryckteknik för lager – kan olika ytskikt skapas på samma platta, vilket höjer dess skönhet till nya höjder. Vilken spännande paradox: att använda den senaste tekniken för att skapa trogna reflektioner av vintage plattor. Varje platta mäter 200×400 mm och är 10,3 mm tjock. Peronda FS Tradition Brick LT brukas till väggar inomhus. Den här plattan lyfter upp ert vackra hem i alla rum som ert hem kan tänkas erbjuda vare sig det är i köket, badrummet eller i entrén.        

Ytterligare information

Leverans

Format

Kvadrat

Antal per förpackning

12

Användningsområde

Färg

Mönstrat

Nej

Frostsäker

Kant

Lämpar Sig Till

Storlek (cm)

Tål Golvvärme

Nej

Tjocklek (mm)

10,3

Yta

,

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top