Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
42%
Kakel Verbier Taupe Decor Matt 33X100
985 kr /m²
Ni Sparar 700 kr
1.67 m² Per unit 1,645 kr/Förpackning Antal per förpackning 5
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Kakel Verbier Taupe Decor Matt är ett rektifierad grå och vit kakel med spjäldesign utseende från Spanska Peronda.

Peronda har skapat sina Verbier väggplattor som har en spjäldesign tillgänglig i ett val av taupe eller honung, perfekt för att skapa ett vardagsrum med en varm, harmonisk, väl avrundad känsla. Peronda har skapat sina Verbier väggplattor för att matcha Verbier golvplattor. Verbier kakelplattor är tunna ekribbor vars sicksackande yta kastar små skuggor som ger var och en rytm och djup. En perfekt lösning för att runda av bostadsutrymmen och ingjuta dem med värme och harmoni. Kakel Verbier kan användas i både kök och bad, men designen gör att den passar minst lika bra i andra rum. Varje kakel mäter 333×1000 mm och kan användas till väggar inomhus.

Beskrivning

Kakel Verbier Taupe Decor Matt är ett rektifierad grå och vit kakel med spjäldesign utseende från Spanska Peronda. Peronda har skapat sina Verbier väggplattor som har en spjäldesign tillgänglig i ett val av taupe eller honung, perfekt för att skapa ett vardagsrum med en varm, harmonisk, väl avrundad känsla. Peronda har skapat sina Verbier väggplattor för att matcha Verbier golvplattor. Verbier kakelplattor är tunna ekribbor vars sicksackande yta kastar små skuggor som ger var och en rytm och djup. En perfekt lösning för att runda av bostadsutrymmen och ingjuta dem med värme och harmoni. Kakel Verbier kan användas i både kök och bad, men designen gör att den passar minst lika bra i andra rum. Varje kakel mäter 333×1000 mm och kan användas till väggar inomhus.  

Mer information

Format

Rektangulär

Leverans

Användningsområde

Färg

Frostsäker

Tål Golvvärme

Nej

Kant

Lämpar Sig Till

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

8,6

Yta

Antal per förpackning

5

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top