Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
36%
Klinker Aneto Sand Soft 60X60
779 kr /m²
Ni Sparar 430 kr
1.08 m² Per unit 841 kr/Förpackning Antal per förpackning 3
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Aneto Sand Soft är en rektifierad ljusbeige marmorliknande klinker med vita marmoreringar.

Inom Natural Elements-trenden har en kollektion inspirerad av flodstenar tagits fram. De där släta stenarna, slitna av vattenströmmar och med mycket markerade vita ådror. Kollektionen heter Aneto och består av 3 format, 40×120 White body och 60×120-60×60 porslin, 3 färger och 2 finishar, en för interiör (mjuk matt) och en för exteriör (torr). Finishen för interiörer uppnås efter en speciell varvningsprocess där en finslipad textur och en matt finish uppnås, som stenarna som vi hittar i floder! Formatet 40×120 kommer att vara det bästa alternativet för att täcka matsalar, kök eller badrum. Med någon av de två dekorativa relieferna Rocky och Wall skapar du mysiga utrymmen som påminner dig om naturen. Kombinera denna kollektion med trämöbler och vita toner, du kommer att få spektakulära resultat!. Aneto går att använda på både golv och väggar och blir ett vackert inslag i exempelvis köket, vardagsrummet eller hallen, så kommer rummet blir extra elegant och fint, och även kan användas i andra rum i hemmet. Varje klinker mäter 600×600 mm och 10 mm tjock, och kan också användas utomhus eftersom den är frostsäker.

OBS!! Bild 2 är en annan storlek.

.

 

 

 

Beskrivning

Klinker Aneto Sand Soft är en rektifierad ljusbeige marmorliknande klinker med vita marmoreringar. Inom Natural Elements-trenden har en kollektion inspirerad av flodstenar tagits fram. De där släta stenarna, slitna av vattenströmmar och med mycket markerade vita ådror. Kollektionen heter Aneto och består av 3 format, 40×120 White body och 60×120-60×60 porslin, 3 färger och 2 finishar, en för interiör (mjuk matt) och en för exteriör (torr). Finishen för interiörer uppnås efter en speciell varvningsprocess där en finslipad textur och en matt finish uppnås, som stenarna som vi hittar i floder! Formatet 40×120 kommer att vara det bästa alternativet för att täcka matsalar, kök eller badrum. Med någon av de två dekorativa relieferna Rocky och Wall skapar du mysiga utrymmen som påminner dig om naturen. Kombinera denna kollektion med trämöbler och vita toner, du kommer att få spektakulära resultat!. Aneto går att använda på både golv och väggar och blir ett vackert inslag i exempelvis köket, vardagsrummet eller hallen, så kommer rummet blir extra elegant och fint, och även kan användas i andra rum i hemmet. Varje klinker mäter 600×600 mm och 10 mm tjock, och kan också användas utomhus eftersom den är frostsäker. OBS!! Bild 2 är en annan storlek.        

Ytterligare information

Antal per förpackning

3

Leverans

Färg

Kant

Format

Kvadrat

Användningsområde

Frostsäker

Storlek (cm)

Yta

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

10

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top