Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
40%
Klinker Angelo Silk Silver Matt 60X60
739 kr /m²
Ni Sparar 480 kr
1.08 m² Per unit 798 kr/Förpackning Antal per förpackning 3
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Angelo Silk Silver Matt är en rektifierad vit marmorliknande klinker med grå marmoreringar.

Det renaste vita du kan tänka dig, tillsammans med en silkeslen textur är den explosiva kombinationen som utgör Angelo-kollektionen. Det är en Carrara-marmor som bas, som bibehåller en vithet som aldrig tidigare setts i bakgrunden, arbetad i två olika färger. Den nya “silkeslena” finishen är lika behaglig som siden och passar för golv och beklädnad. Alternativet “Guld” för att ge den där touchen av värme och majestät som är så moderiktigt, och alternativet “Silver” för en mer neutral ton som kombineras med ganska kalla färger. Finns i rektifierat porslin i vanliga format, även om det är en kollektion som går att kombinera med olika material som cement, trä. Angelo går att använda på både golv och väggar och blir ett vackert inslag i exempelvis köket, vardagsrummet eller hallen, så kommer rummet blir extra elegant och fint, och även kan användas i andra rum i hemmet. Varje klinker mäter 600×600 mm och 10 mm tjock, och kan också användas utomhus eftersom den är frostsäker.

OBS!! Bilder är en annan storlek.

Beskrivning

Klinker Angelo Silk Silver Matt är en rektifierad vit marmorliknande klinker med grå marmoreringar. Det renaste vita du kan tänka dig, tillsammans med en silkeslen textur är den explosiva kombinationen som utgör Angelo-kollektionen. Det är en Carrara-marmor som bas, som bibehåller en vithet som aldrig tidigare setts i bakgrunden, arbetad i två olika färger. Den nya “silkeslena” finishen är lika behaglig som siden och passar för golv och beklädnad. Alternativet “Guld” för att ge den där touchen av värme och majestät som är så moderiktigt, och alternativet “Silver” för en mer neutral ton som kombineras med ganska kalla färger. Finns i rektifierat porslin i vanliga format, även om det är en kollektion som går att kombinera med olika material som cement, trä. Angelo går att använda på både golv och väggar och blir ett vackert inslag i exempelvis köket, vardagsrummet eller hallen, så kommer rummet blir extra elegant och fint, och även kan användas i andra rum i hemmet. Varje klinker mäter 600×600 mm och 10 mm tjock, och kan också användas utomhus eftersom den är frostsäker. OBS!! Bilder är en annan storlek.  

Mer information

Antal per förpackning

3

Leverans

Färg

Kant

Format

Kvadrat

Användningsområde

Frostsäker

Storlek (cm)

Yta

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

10

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top