Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
23%
Klinker Apulia-R Humo 29,3X29,3
799 kr 619 kr /m²
Ni Sparar 180 kr

I lager

0.94 m² Per unit 582 kr/Förpackning Antal per förpackning 11
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 10-15 arbetsdagar

Klinker Apulia-R Humo är ett matt klinker med en blandning av grå färgnyanser från spanska Vives.

Varje platta mäter 293×293 mm och är 8,2 mm tjock. Klinker Apulia-R Humo har ett mycket speciellt mönster på ytan med ett stjärnmönster och små fyrkanter som liknar små bitar av krossad sten. Klinker Apulia-R Humo används på golv och väggar både inomhus och utomhus, eftersom den tål både golvvärme och är frostsäker. Klinker Apulia-R Humo passar bra i badrummet eller entrén, men går naturligtvis att använda i andra delar av hemmet. Den här plattan ger rummet ett speciellt utseende med sitt ovanliga och vackra mönster.

Beskrivning

Klinker Apulia-R Humo är ett matt klinker med en blandning av grå färgnyanser från spanska Vives. Varje platta mäter 293×293 mm och är 8,2 mm tjock. Klinker Apulia-R Humo har ett mycket speciellt mönster på ytan med ett stjärnmönster och små fyrkanter som liknar små bitar av krossad sten. Klinker Apulia-R Humo används på golv och väggar både inomhus och utomhus, eftersom den tål både golvvärme och är frostsäker. Klinker Apulia-R Humo passar bra i badrummet eller entrén, men går naturligtvis att använda i andra delar av hemmet. Den här plattan ger rummet ett speciellt utseende med sitt ovanliga och vackra mönster.

Mer information

Leverans

Format

Kvadrat

Storlek (cm)

Färg

,

Antal per förpackning

11

Frostsäker

Tål Golvvärme

Ja

Användningsområde

Lämpar Sig Till

Tjocklek (mm)

8,2

Kant

Yta

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Klinker Apulia-R Humo 29,3X29,3”

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top