Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Fri frakt (Vid order över 4000:-)
19%
Klinker Arhus-CR Negro 14,4X89,3
1 379 kr 1 122 kr /m²
Ni Sparar 257 kr
842 kr/m²
Om du handlar för över 4000 kr 25% extra rabatt
Du har dagar kvar.

I lager

1.29 m² Per unit 1,447 kr/Förpackning Antal per förpackning 10
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 10-15 arbetsdagar

Klinker Arhus-CR Negro är en träliknande granitkeramik i svart från spanska Vives.

Nästan varje produkt från spanska Vives utmärker sig genom sin originalitet och stil. En av dessa är serien Faro med ett träliknande utseende. Ser ut som ett klassiskt trägolv, men med alla fördelar av ett stengolv. Plattorna, som är gjorda i granitkeramik, varierar i mönster och färgskiftningar för att ge effekten av ett riktigt trägolv. Den svarta färgen ger ett vackert intryck av ett fint och snyggt golv. Granitkeramik  Arhus-CR Negro kan användas i både kök och bad, men designen gör att den passar minst lika bra i andra rum. Denna klinker finns i 6 andra färgvarianter som går att hitta på vår hemsida under namnet FARO. Varje klinker mäter 144×893 mm och är 9 mm tjock och kan användas både inomhus och utomhus, då den också är frostsäker.

Beskrivning

Klinker Arhus-CR Negro är en träliknande granitkeramik i svart från spanska Vives. Nästan varje produkt från spanska Vives utmärker sig genom sin originalitet och stil. En av dessa är serien Faro med ett träliknande utseende. Ser ut som ett klassiskt trägolv, men med alla fördelar av ett stengolv. Plattorna, som är gjorda i granitkeramik, varierar i mönster och färgskiftningar för att ge effekten av ett riktigt trägolv. Den svarta färgen ger ett vackert intryck av ett fint och snyggt golv. Granitkeramik  Arhus-CR Negro kan användas i både kök och bad, men designen gör att den passar minst lika bra i andra rum. Denna klinker finns i 6 andra färgvarianter som går att hitta på vår hemsida under namnet FARO. Varje klinker mäter 144×893 mm och är 9 mm tjock och kan användas både inomhus och utomhus, då den också är frosttålig.

Mer information

Leverans

Lämpar Sig Till

Tjocklek (mm)

9

Yta

Färg

Storlek (cm)

Tål Golvvärme

Ja

Användningsområde

Frostsäker

Antal per förpackning

10

Kant

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Klinker Arhus-CR Negro 14,4X89,3”

Toppsäljare

Du gillar kanske också…

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top