Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
18%
Klinker Artemis 22,3X22,3
699 kr /m²
Ni Sparar 150 kr
0.99 m² Per unit 692 kr/Förpackning Antal per förpackning 20
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Artemis är en matt, svart och vit klinker.

Varje platta mäter 223×223 mm och är 10 mm tjock. Artemis har ett unikt och annorlunda motiv på ytan som kan liknas vid linjer blandade i svart och vitt som utstrålar ett fint och elegant utseende när ni lägger dem. Den här plattan kan med fördel användas som dekoration på golvet eller på väggen. Utseendet på denna klinker ser lite sliten ut och åldrat ut, vilket utstrålar en extra charm. Artemis passar på golv och väggar i både köket, badrummet eller i entrén men kan självklart också användas i andra rum både inomhus och utomhus.

Beskrivning

Klinker Artemis är en matt, svart och vit klinker. Varje platta mäter 223×223 mm och är 10 mm tjock. Artemis har ett unikt och annorlunda motiv på ytan som kan liknas vid linjer blandade i svart och vitt som utstrålar ett fint och elegant utseende när ni lägger dem. Den här plattan kan med fördel användas som dekoration på golvet eller på väggen. Utseendet på denna klinker ser lite sliten ut och åldrat ut, vilket utstrålar en extra charm. Artemis passar på golv och väggar i både köket, badrummet eller i entrén men kan självklart också användas i andra rum både inomhus och utomhus.

Mer information

Leverans

Antal per förpackning

20

Användningsområde

Färg

Frostsäker

Kant

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

10

Yta

Format

Kvadrat

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top
Mönstrat Klinker