Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
40%
Klinker Central 31,6X31,6
480 kr /m²
Ni Sparar 319 kr

I lager

1 m² Per unit 480 kr/Förpackning Antal per förpackning 10
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Central är en vacker och modern platta med mönster i bland annat blått och brunt från Spanska Vives.

Central är en del av serien World Parks från Vives. Denna serie är inspirerad av berömda parker runt hela jorden och de har alla sin egen stil och personlighet. Central, som är inspirerad av Central Park i New York, har ett fantastiskt mönster i jordnära färger. Den urbana stilen passar i de flesta miljöer och blir en dekorativ del av inredningen. Alla plattor i World Streets serien har en halkfri yta och passar utmärkt att använda inomhus på golv och vägg. Denna dekorativa platta kan användas i både kök och badrum men passar lika bra i ett sovrum eller finrum.

Beskrivning

Central är en vacker och modern platta med mönster i blanda annat blått och brunt från Spanska Vives. Central är en del av serien World Parks från Vives. Denna serie är inspirerad av berömda parker runt hela jorden och de har alla sin egen stil och personlighet. Central, som är inspirerad av Central Park i New York, har ett fantastiskt mönster i jordnära färger. Den urbana stilen passar i de flesta miljöer och blir en dekorativ del av inredningen. Alla plattor i World Streets serien har en halkfri yta och passar utmärkt att använda inomhus till golv och vägg. Denna dekorativa platta kan användas i både kök och badrum men passar lika bra i ett sovrum eller finrum.

Mer information

Leverans

Färg

Format

Kvadrat

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

9

Yta

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Kant

Användningsområde

Frostsäker

Antal per förpackning

10

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Central 31,6X31,6”

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top
Mönstrat Klinker