Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
42%
Klinker Cuban Silver Sky 22,3X22,3
979 kr 577 kr /m²
Ni Sparar 402 kr
0.99 m² Per unit 571 kr/Förpackning Antal per förpackning 20
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 10-15 arbetsdagar

Klinker Cuban Silver Sky matt, mönstrat klinker.

Varje klinker mäter 223×223 mm och är 10 mm tjock. Mönstret på Klinker Cuban Silver Sky är uppdelat i ett vackert mönster i grå nyanser som tillsammans bildar ett vackert blommönster om de läggs ihop 4 plattor. Brukas på golv och vägg både inomhus och utomhus.

Beskrivning

Klinker Cuban Silver Sky matt, mönstrat klinker.

Varje klinker mäter 223×223 mm och är 10 mm tjock. Mönstret på Klinker Cuban Silver Sky är uppdelat i vackert mönster i grå nyanser som tillsammans bildar ett vackert blommönster om de läggs ihop 4 plattor. Tack vare att den här klinkern är både frosttålig och tål golvvärme så kan den användas i många olika sammanhang både inomhus och utomhus. Silver Star är en modernistisk klinker med ett geometriskt mönster som är inspirerat från tidigt 1900-tal. Serien Cuban tar fram skönheten av cementbaserat klinker och för över det till keramiskt klinker med formatet 22,3×22,3 cm. Modellen till den här klinkern, och sina olika mönster, kommer i två olika versioner; den ena med olika grå nyanser och den andra med en starkare kontrast mellan svart och vitt.

Mer information

Leverans

Antal per förpackning

20

Användningsområde

Lämpar Sig Till

Färg

,

Frostsäker

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

10

Yta

Storlek (cm)

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top