Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
31%
Klinker Cuban Silver Star 22,3X22,3
679 kr /m²
Ni Sparar 300 kr
0.99 m² Per unit 672 kr/Förpackning Antal per förpackning 20
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Cuban Silver Star matt, mönstrat klinker.

Varje klinker mäter 223×223 mm och är 10 mm tjock. Mönstret på Klinker Cuban Silver Star är uppdelat i ett vackert mönster i grå nyanser som tillsammans bildar ett vackert stjärnmönster om de läggs ihop 4 plattor. Brukas på golv och vägg både inomhus och utomhus.

Beskrivning

Klinker Cuban Silver Star matt, mönstrat klinker.

Varje klinker mäter 223×223 mm och är 10 mm tjock. Mönstret på Klinker Cuban Silver Star är uppdelat i vackert mönster i grå nyanser som tillsammans bildar ett vackert stjärnmönster om de läggs ihop 4 plattor. Tack vare att den här klinkern är både frosttålig och tål golvvärme så kan den användas i många olika sammanhang både inomhus och utomhus. Silver Star är en modernistisk klinker med ett geometriskt mönster som är inspirerat från tidigt 1900-tal. Serien Cuban tar fram skönheten av cementbaserat klinker och för över det till keramiskt klinker med formatet 22,3×22,3 cm. Modellen till den här klinkern, och sina olika mönster, kommer i två olika versioner; den ena med olika grå nyanser och den andra med en starkare kontrast mellan svart och vitt.

Mer information

Format

Kvadrat

Leverans

Antal per förpackning

20

Användningsområde

Lämpar Sig Till

Färg

Mönstrat

Ja

Frostsäker

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

10

Yta

Storlek (cm)

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top
Mönstrat Klinker