Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
40%
Klinker Da Vinci Lux White 30X60
799 kr /m²
Ni Sparar 520 kr
1.08 m² Per unit 863 kr/Förpackning Antal per förpackning 6
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Da Vinci Lux White är en rektifierad vit marmorliknande klinker med grå marmoreringar.

Marmor fortsätter att lysa i all sin prakt, speciellt i vita toner. Toner som förmedlar en känsla av lugn och avkoppling. DA VINCI-kollektionen, designad 2017 för att förmedla lyxen som ges av ett ädelt material som marmor och med den karakteristiska hållbarheten hos ultrabeständigt porslin. Azteca erbjuder kollektionen i 5 porslinsformat 60×120, 45×90, 22,3×90, 60×60, 30×60, alla lappade och korrigerade. Da Vinci går att använda på både golv och väggar och blir ett vackert inslag i exempelvis köket, vardagsrummet eller hallen, så kommer rummet blir extra elegant och fint, och även kan användas i andra rum i hemmet. Varje klinker mäter 300×600 mm och 10 mm tjock, och kan också användas utomhus eftersom den är frostsäker.

OBS!! Bilder är en annan storlek.

 

 

 

Beskrivning

Klinker Da Vinci Lux White är en rektifierad vit marmorliknande klinker med grå marmoreringar. Marmor fortsätter att lysa i all sin prakt, speciellt i vita toner. Toner som förmedlar en känsla av lugn och avkoppling. DA VINCI-kollektionen, designad 2017 för att förmedla lyxen som ges av ett ädelt material som marmor och med den karakteristiska hållbarheten hos ultrabeständigt porslin. Azteca erbjuder kollektionen i 5 porslinsformat 60×120, 45×90, 22,3×90, 60×60, 30×60, alla lappade och korrigerade. Da Vinci går att använda på både golv och väggar och blir ett vackert inslag i exempelvis köket, vardagsrummet eller hallen, så kommer rummet blir extra elegant och fint, och även kan användas i andra rum i hemmet. Varje klinker mäter 300×600 mm och 10 mm tjock, och kan också användas utomhus eftersom den är frostsäker.
OBS!! Bilder är en annan storlek.

Ytterligare information

Antal per förpackning

6

Leverans

Färg

Kant

Format

Rektangulär

Användningsområde

Frostsäker

Storlek (cm)

Yta

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

10

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top