Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
40%
Klinker Etnia Mix 60X60
739 kr /m²
Ni Sparar 480 kr
1.08 m² Per unit 798 kr/Förpackning Antal per förpackning 3
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Etnia Mix är en rektifierad marmorliknande klinker med brun, svart och grå nyans.

Inspirerad av ett naturligt skiffer, skannat och arbetat digitalt för att uppnå den mest absoluta realism, presenteras den i fyra olika färger för att kunna täcka olika rum i hemmet. Keramik kan återge naturliga material med stor detaljrikedom och vid detta tillfälle har den till och med lyckats fånga den ursprungliga reliefen av skiffern tillsammans med designen och till och med den naturliga glansen av äkta sten. Kollektionen finns i rektifierat porslin i vanliga format, 60×120, 60×60, 30×60 och 19,4×120. För att erbjuda ett dekorativt alternativ presenteras en relief som kallas “stenig”, som du kan spela med genom att blanda släta och randiga bitar. Färgerna är: “blandningen” där den riktiga skiffern är representerad, grå, blåsvart och gräddfärgad. De naturliga och halkfria ytorna är perfekta att kombinera i interiöra och exteriöra rum och ger kontinuitet till utrymmena. Etnia går att använda på både golv och väggar och blir ett vackert inslag i exempelvis köket, vardagsrummet eller hallen, så kommer rummet blir extra elegant och fint, och även kan användas i andra rum i hemmet. Varje klinker mäter 300×600 mm och 10 mm tjock, och kan också användas utomhus eftersom den är frostsäker.

OBS!! Bilder är en annan storlek.

 

Beskrivning

Klinker Etnia Mix är en rektifierad marmorliknande klinker med brun, svart och grå nyans. Inspirerad av ett naturligt skiffer, skannat och arbetat digitalt för att uppnå den mest absoluta realism, presenteras den i fyra olika färger för att kunna täcka olika rum i hemmet. Keramik kan återge naturliga material med stor detaljrikedom och vid detta tillfälle har den till och med lyckats fånga den ursprungliga reliefen av skiffern tillsammans med designen och till och med den naturliga glansen av äkta sten. Kollektionen finns i rektifierat porslin i vanliga format, 60×120, 60×60, 30×60 och 19,4×120. För att erbjuda ett dekorativt alternativ presenteras en relief som kallas “stenig”, som du kan spela med genom att blanda släta och randiga bitar. Färgerna är: “blandningen” där den riktiga skiffern är representerad, grå, blåsvart och gräddfärgad. De naturliga och halkfria ytorna är perfekta att kombinera i interiöra och exteriöra rum och ger kontinuitet till utrymmena. Etnia går att använda på både golv och väggar och blir ett vackert inslag i exempelvis köket, vardagsrummet eller hallen, så kommer rummet blir extra elegant och fint, och även kan användas i andra rum i hemmet. Varje klinker mäter 300×600 mm och 10 mm tjock, och kan också användas utomhus eftersom den är frostsäker. OBS!! Bilder är en annan storlek.

Ytterligare information

Antal per förpackning

3

Leverans

Färg

Kant

Format

Kvadrat

Användningsområde

Frostsäker

Storlek (cm)

Yta

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

10

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top