Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
32%
Klinker Faro Tierra 14,4X89,3
899 kr /m²
Ni Sparar 404 kr

I lager

1.29 m² Per unit 1,160 kr/Förpackning Antal per förpackning 10
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Faro Tierra är en brun, träliknande klinker från spanska Vives.

Nästan varje produkt från spanska Vives utmärker sig genom sin originalitet och stil. En av dessa är serien Faro med att träliknande utseende. Ser ut som ett klassiskt trägolv, men med alla fördelar av ett stengolv. Plattorna, som är gjorda i granitkeramik, varierar i mönster och färgskiftningar för att ge effekten av ett riktigt trägolv. En tidlös klassiker med en känsla av lyx och frihet. Klinker Faro klinker kan användas i kök och bad, men designen gör att de minst lika bra i andra områden. Varje klinker mäter 144×893 mm och kan användas till golv och väggar både inomhus och utomhus.

Beskrivning

KLinker Faro Tierra är en brun, träliknande klinker från spanska Vives. Nästan varje produkt från spanska Vives utmärker sig genom sin originalitet och stil. En av dessa är serien Faro med att träliknande utseende. Ser ut som ett klassiskt trägolv, men med alla fördelar av ett stengolv. Plattorna, som är gjorda i granitkeramik, varierar i mönster och färgskiftningar för att ge effekten av ett riktigt trägolv. En tidlös klassiker med en känsla av lyx och frihet. Klinker Faro Tierra kan användas i kök och bad, men designen gör att de minst lika bra i andra område. Varje klinker mäter 144×893 mm och kan användas till golv och väggar både inomhus och utomhus.

Mer information

Vikt29 kg
Dimensioner89 × 12 × 14 cm
Leverans

Lämpar Sig Till

Format

Rektangulär

Tjocklek (mm)

10

Yta

Färg

Storlek (cm)

Tål Golvvärme

Ja

Användningsområde

Frostsäker

Antal per förpackning

10

Kant

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Faro Tierra 14,4X89,3”

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top