Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
46%
Klinker Flysch Nacar Matt 30X60
655 kr /m²
Ni Sparar 544 kr

I lager

1.08 m² Per unit 707 kr/Förpackning Antal per förpackning 6
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Flysch Nacar Matt är en matt, vit marmorerad granitkeramik av hög kvalitet från spanska Vives.

Denna serie är från Atlas-kollektionen som är en resa genom estetik från hela världen. Flysch är en samling av olika stentyper från olika delar av jorden. Denna serie togs fram för de mest kreativa och krävande kunderna. Med de många olika stenslagen och flera grader av polering är denna serie oändlig. Klinker Flysch Nacar är en mattpolerad och vitmelerad klinker med naturliga marmoreringar. Ger en känsla av långa, vita sandstränder på varmare breddgrader. Varje platta mäter 300×600 mm. Den kan användas till både väggar och golv och storleken gör att den passar utmärkt till stora områden. Men den fungerar lika bra i badrum eller kök. Kan även användas utomhus.

Beskrivning

Klinker Flysch Nacar Matt är en matt, vit marmorerad granitkeramik av hög kvalitet från spanska Vives. Denna serie är från Atlas-kollektionen som är en resa genom estetik från hela världen. Flysch är en samling av olika stentyper från olika delar av jorden. Denna serie togs fram för de mest kreativa och krävande kunderna. Med de många olika stenslagen och flera grader av polering är denna serie oändlig. Klinker Flysch Nacar är en mattpolerad och vitmelerad klinker med naturliga marmoreringar. Ger en känsla av långa, vita sandstränder på varmare breddgrader. Varje platta mäter 300×600 mm. Den kan användas till både väggar och golv och storleken gör att den passar utmärkt till stora områden. Men den fungerar lika bra i badrum eller kök. Kan även användas utomhus.

Mer information

Vikt22 kg
Dimensioner60 × 6 × 30 cm
Leverans

Format

Rektangulär

Färg

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

9,5

Yta

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Användningsområde

Frostsäker

Kant

Antal per förpackning

6

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Flysch Nacar Matt 30X60”

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top