Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
39%
Klinker Flysch SPR Gris 60X60
799 kr /m²
Ni Sparar 490 kr
Denna produkt kan skickas om

I lager

1.06 m² Per unit 847 kr/Förpackning Antal per förpackning 3
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Flysch Spr Gris är en semipolerad, grå marmorerad granitkeramik av hög kvalitet från spanska Vives.

Denna serie är från Atlas-kollektionen som är en resa genom estetik från hela världen. Flysch är en samling av olika stentyper från olika delar av jorden. Denna serie togs fram för de mest kreativa och krävande kunderna. Med de många olika stenslagen och flera grader av polering är denna serie oändlig.
Klinker Flysch Spr Gris är  halvblank och polerad med en vackert gråmelerad yta. Väldigt användbar och passar de flesta stilar. Varje platta mäter 593×593 mm.
Den kan användas till både väggar och golv och storleken gör att den passar utmärkt till stora områden som till exempel offentliga miljöer. Men den fungerar lika bra i badrum eller kök. Kan även användas utomhus.

Beskrivning

Klinker Flysch Spr Gris är en semipolerad, grå marmorerad granitkeramik av hög kvalitet från spanska Vives. Denna serie är från Atlas-kollektionen som är en resa genom estetik från hela världen. Flysch är en samling av olika stentyper från olika delar av jorden. Denna serie togs fram för de mest kreativa och krävande kunderna. Med de många olika stenslagen och flera grader av polering är denna serie oändlig. Klinker Flysch Spr Gris är  halvblank och polerad med en vackert gråmelerad yta. Väldigt användbar och passar de flesta stilar. Varje platta mäter 593×593 mm. Den kan användas till både väggar och golv och storleken gör att den passar utmärkt till stora områden som till exempel offentliga miljöer. Men den fungerar lika bra i badrum eller kök. Kan även användas utomhus.

Ytterligare information

Vikt30 kg
Dimensioner60 × 4 × 60 cm
Leverans

Färg

Format

Kvadrat

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

10

Yta

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Användningsområde

Frostsäker

Kant

Antal per förpackning

3

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Flysch SPR Gris 60X60”

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top