Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
70%
Klinker Gaudi 3 20X20
27 kr /st
Ni Sparar 62 kr

I lager

Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Gaudí 3 är en mönstrad platta i beige, grönt, gult  och terrakotta från spanska Vives.

Vinranksmönstret ger en sydländsk känsla som stärks av färgerna. Klinker Gaudí 3 kombineras med Klinker Gaudí 2 och tillsammans läggs de som en ram eller bård runt passande klinker. Kan kombineras med enfärgade klinker i 1900-serien som matchar i färg och form. Vives Ceramica är en av världens ledande kakelproducenter och levererar trendiga produkter miljömedvetet och av hög kvalitet. Klinker Gaudí 3 kan användas i både kök och badrum, men passar minst lika bra i andra rum. Varje platta mäter 200×200 mm och används inomhus till golv eller väggar.

Observera att priset är per styck.

Beskrivning

Klinker Gaudí 3 är en mönstrad platta i beige, grönt, gult  och terrakotta från spanska Vives. Vinranksmönstret ger en sydländsk känsla som stärks av färgerna. Klinker Gaudí 3 kombineras med Klinker Gaudí 2 och tillsammans läggs de som en ram eller bård runt passande klinker. Kan kombineras med enfärgade klinker i 1900-serien som matchar i färg och form. Vives Ceramica är en av världens ledande kakelproducenter och levererar trendiga produkter miljömedvetet och av hög kvalitet. Klinker Gaudí 3 kan användas i både kök och badrum, men passar minst lika bra i andra rum. Varje platta mäter 200×200 mm och används inomhus till golv eller väggar. Observera att priset är per styck.

Mer information

Färg

Leverans

Format

Kvadrat

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

8

Yta

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Användningsområde

Kant

Frostsäker

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Gaudi 3 20X20”

Toppsäljare

Du gillar kanske också…

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top