Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
35%
Klinker Gibert 2 Gris 20X20
459 kr /m²
Ni Sparar 240 kr

I lager

1 m² Per unit 459 kr/Förpackning Antal per förpackning 25
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Gibert 2 Gris är en vackert mönstrad keramisk platta i svart, vitt och grått från spanska Vives.

Denna vackra klinker används tillsammans med Klinker Gibert 3. De används som bård eller ram runt golvet, antingen en bit in från väggen för att dra väggarna mot varandra i ett mycket stort rum eller längs med väggen för att förstora golvytan. Klinker Gibert är en del av 1900-serien som kommer från Vives Ceramica, en av världens ledande kakelproducenter. Med denna platta får du inte bara ett vackert golv, utan en hållbar produkt som tillverkats med så lite påverkan på miljön som möjligt. Klinker Gibert kan användas i både kök och badrum, men passar bäst i lite större rum. Varje platta mäter 200×200 mm och används till golv eller väggar inomhus.

 

Beskrivning

Klinker Gibert 2 Gris är en vackert mönstrad keramisk platta i svart, vitt och grått från spanska Vives. Denna vackra klinker används tillsammans med Klinker Gibert 3. De används som bård eller ram runt golvet, antingen en bit in från väggen för att dra väggarna mot varandra i ett mycket stort rum eller längs med väggen för att förstora golvytan. Klinker Gibert är en del av 1900-serien som kommer från Vives Ceramica, en av världens ledande kakelproducenter. Med denna platta får du inte bara ett vackert golv, utan en hållbar produkt som tillverkats med så lite påverkan på miljön som möjligt. Klinker Gibert kan användas i både kök och badrum, men passar bäst i lite större rum. Varje platta mäter 200×200 mm och används till golv eller väggar inomhus.  

Mer information

Leverans

Färg

Format

Kvadrat

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

8

Yta

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Användningsområde

Kant

Antal per förpackning

25

Frostsäker

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Gibert 2 Gris 20X20”

Toppsäljare

Du gillar kanske också…

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top