Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
70%
Klinker Gibert 3 Gris 20X20
27 kr /st
Ni Sparar 62 kr

I lager

Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Gibert 3 Gris är en vackert mönstrad keramisk platta i svart, vitt och grått från spanska Vives.

Denna vackra hörnplatta används tillsammans med Gibert 2. De används som bård eller ram runt golvet, antingen en bit in från väggen för att dra väggarna mot varandra i ett mycket stort rum eller längs med väggen för att förstora golvytan. Gibert är en del av 1900-serien Vives Ceramica, en av världens ledande kakelproducenter. Med denna platta får du inte bara ett vackert golv, utan en hållbar produkt som tillverkats med så lite påverkan på miljön som möjligt. Gibert kan användas i både kök och badrum, men passar bäst i lite större rum. Varje platta mäter 200×200 mm och används till golv eller väggar inomhus.

OBS! Säljes styckvis!

Beskrivning

Klinker Gibert 3 Gris är en vackert mönstrad keramisk platta i svart, vitt och grått från spanska Vives. Denna vackra hörnplatta används tillsammans med Gibert 2. De används som bård eller ram runt golvet, antingen en bit in från väggen för att dra väggarna mot varandra i ett mycket stort rum eller längs med väggen för att förstora golvytan. Gibert är en del av 1900-serien Vives Ceramica, en av världens ledande kakelproducenter. Med denna platta får du inte bara ett vackert golv, utan en hållbar produkt som tillverkats med så lite påverkan på miljön som möjligt. Gibert kan användas i både kök och badrum, men passar bäst i lite större rum. Varje platta mäter 200×200 mm och används till golv eller väggar inomhus. OBS! Säljes styckvis!

Mer information

Färg

Leverans

Format

Kvadrat

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

8

Yta

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Användningsområde

Kant

Frostsäker

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Gibert 3 Gris 20X20”

Toppsäljare

Du gillar kanske också…

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top