Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
39%
Klinker Güell 2 20X20
430 kr /m²
Ni Sparar 269 kr

I lager

1 m² Per unit 430 kr/Förpackning Antal per förpackning 25
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Güell 2 är en vacker platta med matt yta, i beige, blå och grå toner, från spanska Vives.

Ett klassiskt och vackert mönster som på denna platta formar sidan på en ram eller bård. Klinker Güell 2 används tillsammans med Güell 3 och dessa två kan rama in antingen en enkel enfärgad klinker eller den mycket effektfulla plattan Güelle 1. Vilken kombination man än väljer är man garanterad ett vackert och inbjudande golv med dessa vackra klinker. Klinker Güell är en del av 1900-serien från Vives Ceramica som är en av världens ledande kakelproducenter. Vives strävar efter miljövänlig produktion och hög kvalitet. Klinker Güell kan användas i både kök och badrum, men den vackra designen fungerar minst lika bra i andra rum. Varje platta mäter 200×200 mm och används till golv eller väggar inomhus.

 

Beskrivning

Klinker Güell 2 är en vacker platta med matt yta i beige, blå och grå toner från spanska Vives. Ett klassiskt och vackert mönster som på denna platta formar sidan på en ram eller bård. Klinker Güell 2 används tillsammans med Güell 3 och dessa två kan rama in antingen en enkel enfärgad klinker eller den mycket effektfulla plattan Güelle 1. Vilken kombination man än väljer är man garanterad ett vackert och inbjudande golv med dessa vackra klinker. Klinker Güell är en del av 1900-serien från Vives Ceramica som är en av världens ledande kakelproducenter. Vives strävar efter miljövänlig produktion och hög kvalitet. Klinker Güell kan användas i både kök och badrum, men den vackra designen fungerar minst lika bra i andra rum. Varje platta mäter 200×200 mm och används till golv eller väggar inomhus.  

Ytterligare information

Vikt18 kg
Dimensioner25 × 20 × 20 cm
Leverans

Färg

Mönstrat

Ja

Format

Kvadrat

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

8

Yta

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Användningsområde

Kant

Frostsäker

Antal per förpackning

25

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Güell 2 20X20”

Toppsäljare

Du kanske också gillar …

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top