Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
70%
Klinker Güell 3 20X20
27 kr /st
Ni Sparar 62 kr

I lager

Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Güell 3 är en vacker golvplatta med matt yta, i beige, blå och grå toner, från spanska Vives.

Ett klassiskt och vackert mönster som på denna platta formar hörnet på en ram eller bård. Güell 3 används tillsammans med Güell 2 och dessa två kan rama in antingen en enkel enfärgad klinker eller den mycket effektfulla plattan Güell 1. Vilken kombination man än väljer är man garanterad ett vackert och inbjudande golv med dessa vackra klinker. Denna klinker är en del av 1900-serien från Vives Ceramica, en av världens ledande kakelproducenter som strävar efter miljövänlig produktion och hög kvalitet. Güell 3 kan användas i både kök och badrum, men den vackra designen fungerar minst lika bra i andra rum. Varje platta mäter 200×200 mm och används till golv eller väggar inomhus.

OBS! Säljes styckvis!

Beskrivning

Klinker Güell 3 är en vacker platta med matt yta i beige, blå och grå toner från spanska Vives. Ett klassiskt och vackert mönster som på denna platta formar hörnet på en ram eller bård. Güell 3 används tillsammans med Güell 2 och dessa två kan rama in antingen en enkel enfärgad klinker eller den mycket effektfulla plattan Güell 1. Vilken kombination man än väljer är man garanterad ett vackert och inbjudande golv med dessa vackra klinker. Denna klinker är en del av 1900-serien från Vives Ceramica, en av världens ledande kakelproducenter som strävar efter miljövänlig produktion och hög kvalitet. Güell 3 kan användas i både kök och badrum, men den vackra designen fungerar minst lika bra i andra rum. Varje platta mäter 200×200 mm och används till golv eller väggar inomhus. OBS! Säljes styckvis!

Ytterligare information

Leverans

Färg

Mönstrat

Ja

Format

Kvadrat

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

8

Yta

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Användningsområde

Kant

Frostsäker

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Güell 3 20X20”

Toppsäljare

Du kanske också gillar …

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top