Chat with us, powered by LiveChat
Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Fri frakt (Vid order över 4000:-)
45%
Klinker Heritage Mono 60X60
1 129 kr 629 kr /m²
Just Nu : 472 kr/m²
Handla för mer än 4000 kr och få 25% rabatt
Du har dagar kvar.
1.44 m² Per unit 906 kr/Förpackning Antal per förpackning 4
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 10-15 arbetsdagar

Se andra produkter från den här serien

Tiles R Us AB https://tilesrus.se/kakelshop/klinker-heritage-multimix-60x60/ https://tilesrus.se/kakelshop/klinker-heritage-multimix-60x60/ https://tilesrus.se/wp-content/uploads/2019/01/klinker-heritage-multimix-45x45-1.jpg

Klinker Heritage Multimix är en matt och färgglad klinker med en mängd variation i vackra och tilltalande mönster.

Varje klinker mäter 600x600 mm och är 10,3 mm tjock. Tack vare att Klinker Heritage Multimix tål både golvvärme och är frostsäker så kan den här klinkern användas i många olika sammanhang. Den gör sig väldigt bra i exempelvis badrummet eller varför inte i vardagsrummet i samband med golvvärme. Heritage Multimix är även en välkomnande klinker att ha i hallen eller i entrén när du tar emot dina gäster. Letar ni efter en färgglad och välkomnande klinker med en variation av mönster så behöver ni inte leta längre. Heritage Multimix har en variation olika mönster på de olika klinkerplattorna. Tack vare det så ger det ett oerhört stort utrymmer för din egen fantasi att ge sig uttryck. Eftersom inte alla klinkerplattor ser likadana ut kan ni lägga dem i olika kombinationer med varandra och på så vis få olika slutresultat.
Klinker Heritage Multimix 60X60 Klinker Heritage Multimix 60X60
Mönstrat
1 129 kr 629 kr /m²
https://tilesrus.se/kakelshop/klinker-heritage-multimix-60x60/ SEK 629 Kakel Online-Tiles R Us AB
Tiles R Us AB https://tilesrus.se/kakelshop/klinker-heritage-mono-60x60/ https://tilesrus.se/kakelshop/klinker-heritage-mono-60x60/ https://tilesrus.se/wp-content/uploads/2019/01/klinker-heritage-mono-45x45-1.jpg

Klinker Heritage Mono är en matt och nyansrik klinker med en mängd variation i vackra och tilltalande mönster.

Varje klinker mäter 600x600 mm och är 10,3 mm tjock. Tack vare att Klinker Heritage Mono tål både golvvärme och är frostsäker så kan den här klinkern användas i många olika sammanhang. Den gör sig väldigt bra i exempelvis badrummet eller varför inte i vardagsrummet i samband med golvvärme. Heritage Mono är även en välkomnande klinker att ha i hallen eller i entrén när du tar emot dina gäster. Letar ni efter en välkomnande klinker med en variation av mönster i många nyanser så behöver ni inte leta längre. Heritage Mono har en variation olika nyansrika mönster. Tack vare det så ger det ett oerhört stort utrymmer för din egen fantasi att ge sig uttryck. Eftersom inte alla klinkerplattor ser likadana ut kan ni lägga dem i olika kombinationer med varandra och på så vis få olika slutresultat.

Bild är 45x45 cm

Klinker Heritage Mono 60X60 Klinker Heritage Mono 60X60
Mönstrat
1 129 kr 629 kr /m²
https://tilesrus.se/kakelshop/klinker-heritage-mono-60x60/ SEK 629 Kakel Online-Tiles R Us AB

Klinker Heritage Mono är en matt och nyansrik klinker med en mängd variation i vackra och tilltalande mönster.

Varje klinker mäter 600×600 mm och är 10,3 mm tjock. Tack vare att Klinker Heritage Mono tål både golvvärme och är frostsäker så kan den här klinkern användas i många olika sammanhang.

Bild är 45×45 cm

Beskrivning

Klinker Heritage Mono är en matt och nyansrik klinker med en mängd variation i vackra och tilltalande mönster.

Varje klinker mäter 600×600 mm och är 10,3 mm tjock. Tack vare att Klinker Heritage Mono tål både golvvärme och är frostsäker så kan den här klinkern användas i många olika sammanhang. Den gör sig väldigt bra i exempelvis badrummet eller varför inte i vardagsrummet i samband med golvvärme. Heritage Mono är även en välkomnande klinker att ha i hallen eller i entrén när du tar emot dina gäster. Letar ni efter en välkomnande klinker med en variation av mönster i många nyanser så behöver ni inte leta längre. Heritage Mono har en variation olika nyansrika mönster. Tack vare det så ger det ett oerhört stort utrymmer för din egen fantasi att ge sig uttryck. Eftersom inte alla klinkerplattor ser likadana ut kan ni lägga dem i olika kombinationer med varandra och på så vis få olika slutresultat.

Bild är 45×45 cm

Mer information

Leverans

Antal per förpackning

4

Användningsområde

Lämpar Sig Till

Färg

Frostsäker

Tål Golvvärme

Ja

Kant

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

10,3

Yta

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top