Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
63%
Klinker Hexagon Luton Multicolor 23X26,6
444 kr /m²
Ni Sparar 755 kr

I lager

0.504 m² Per unit 224 kr/Förpackning Antal per förpackning 11
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Hexagon Luton Multicolor är en matt klinker i grå nyanser från spanska Vives.

Vives ceramica är en av världens ledande kakel och klinkerproducenter och ligger långt framme vad gäller trender, kvalitet och miljömedvetenhet. En platta med naturlig känsla i det populära hexagon-formatet. Klinker Hexagon Luton Multicolor är en del av serien Aston som är en serie plattor som kombinerar antik stil med modern form, vilket ger överraskande kontraster i all enkelhet. En flexibel och praktisk serie som fungerar med de flesta stilar och smälter in helt naturligt. Luton Multicolor kan användas i både kök och badrum, men fungerar minst lika bra i andra rum. Fungerar till golv och väggar både inomhus och utomhus. Varje klinker mäter 230×266 mm.

 

Beskrivning

Klinker Hexagon Luton Multicolor är en matt klinker i grå nyanser från spanska Vives. Vives ceramica är en av världens ledande kakel och klinkerproducenter och ligger långt framme vad gäller trender, kvalitet och miljömedvetenhet. En platta med naturlig känsla i det populära hexagon-formatet. Klinker Hexagon Luton Multicolor är en del av serien Aston som är en serie plattor som kombinerar antik stil med modern form, vilket ger överraskande kontraster i all enkelhet. En flexibel och praktisk serie som fungerar med de flesta stilar och smälter in helt naturligt. Luton Multicolor kan användas i både kök och badrum, men fungerar minst lika bra i andra rum. Fungerar till golv och väggar både inomhus och utomhus. Varje klinker mäter 230×266 mm.

Mer information

Vikt10 kg
Dimensioner27 × 10 × 24 cm
Leverans

Färg

Mönstrat

Ja

Format

Hexagon

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

9

Yta

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Användningsområde

Antal per förpackning

11

Frostsäker

Kant

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Hexagon Luton Multicolor 23X26,6”

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top