Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
32%
Klinker Marivent Verde 15X15
939 kr 639 kr /m²
Ni Sparar 300 kr
Om du handlar för över 4000 kr 20% extra rabatt
511 kr/m²
Du har dagar kvar.

I lager

0.5 m² Per unit 320 kr/Förpackning Antal per förpackning 22
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti

Klinker Marivent Verde är en matt grön, grå och vit klinker med marockansk stil.

Varje platta mäter 150×150 mm. Det här är en mycket vacker klinker med ett motiv beståendes av runda ringar vid sidan av varandra som kan liknas vid ballonger eller sittplatser på en biograf. Om man placerar 4 plattor tillsammans så bildar det ett mycket vackert motiv. Marivent Verde går att använda på golv och vägg både inomhus och utomhus. Den här klinkern passar utmärkt att använda i både köket, vardagsrummet eller badrummet och gör sig även vacker i andra rum som ert hem kan komma att erbjuda.

Beskrivning

Klinker Marivent Verde är en matt grön, grå och vit klinker med marockansk stil. Varje platta mäter 150×150 mm. Det här är en mycket vacker klinker med ett motiv beståendes av runda ringar vid sidan av varandra som kan liknas vid ballonger eller sittplatser på en biograf. Om man placerar 4 plattor tillsammans så bildar det ett mycket vackert motiv. Marivent Verde går att använda på golv och vägg både inomhus och utomhus. Den här klinkern passar utmärkt att använda i både köket, vardagsrummet eller badrummet och gör sig även vacker i andra rum som ert hem kan komma att erbjuda.

Mer information

Antal per förpackning

22

Användningsområde

Färg

,

Frostsäker

Kant

Storlek (cm)

Tål Golvvärme

Ja

Yta

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top