Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
40%
Klinker Peronda Aspen Natural Ash 19X121
985 kr /m²
Ni Sparar 640 kr
0.95 m² Per unit 936 kr/Förpackning Antal per förpackning 4
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Peronda Aspen Natural Ash är en matt rektifierad grå träliknande klinker från Spanska Peronda.

En kollektion med träeffekt som sticker ut för sina knutar och starka ådrormönster, vilket ger den ett varmt rustikt utseende. Kollektionen kommer i det nya i ett urval av fyra olika nyanser och en naturlig finish, vilket gör den lämplig för alla typer av vardagsrum. Aspen kan användas i både kök och bad, men designen gör att den passar minst lika bra i andra rum. Varje klinker mäter 195×1215 mm och kan användas både inomhus och utomhus.

Beskrivning

Klinker Peronda Aspen Natural Ash är en matt rektifierad grå träliknande klinker från Spanska Peronda. En kollektion med träeffekt som sticker ut för sina knutar och starka ådrormönster, vilket ger den ett varmt rustikt utseende. Kollektionen kommer i det nya i ett urval av fyra olika nyanser och en naturlig finish, vilket gör den lämplig för alla typer av vardagsrum. Aspen kan användas i både kök och bad, men designen gör att den passar minst lika bra i andra rum. Varje klinker mäter 195×1215 mm och kan användas både inomhus och utomhus.    

Mer information

Format

Rektangulär

Leverans

Användningsområde

Färg

Frostsäker

Tål Golvvärme

Ja

Kant

Lämpar Sig Till

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

10

Yta

Antal per förpackning

4

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top