Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
40%
Klinker Peronda C HV 34 11X33
75 kr 45 kr /st
Ni Sparar 30 kr
Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 10-15 arbetsdagar

Klinker Peronda C HV 34

OBS! Säljes styckvis

Klinker Peronda C HV 34 är en granitkeramisk platta i viktoriansk stil med en matt yta, från spanska Peronda. Varje platta mäter 110×330 mm och är 9 mm tjockt. Kombineras med fördel tillsammans med hörnplattan T HV 34 för att skapa en bård eller ram runt valfri klinker i serien HV.

Serien House of Vanity är inspirerad av viktorianskt golv. De glaserade plattorna är indelade i mindre delar. En trendsättande och mångsidig kollektion. Klinker Peronda HV passar som ett vackert och välkomnande golv i exempelvis entrén eller hallen, men fungerar minst lika bra i kök eller badrum. Kan användas till både golv och väggar.

Beskrivning

OBS! Säljes styckvis Klinker Peronda C HV 34 är en granitkeramisk platta i viktoriansk stil med en matt yta, från spanska Peronda. Varje platta mäter 110×330 mm och är 9 mm tjockt. Kombineras med fördel tillsammans med hörnplattan T HV 34 för att skapa en bård eller ram runt valfri klinker i serien HV. Serien House of Vanity är inspirerad av viktorianskt golv. De glaserade plattorna är indelade i mindre delar. En trendsättande och mångsidig kollektion. Klinker Peronda HV passar som ett vackert och välkomnande golv i exempelvis entrén eller hallen, men fungerar minst lika bra i kök eller badrum. Kan användas till både golv och väggar.

Mer information

Format

Rektangulär

Leverans

Användningsområde

Lämpar Sig Till

Färg

,

Frostsäker

Kant

Storlek (cm)

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

9

Yta

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top