Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
40%
Klinker Peronda C HV 34 11X33
45 kr /st
Ni Sparar 30 kr
Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Peronda C HV 34

OBS! Säljes styckvis

Klinker Peronda C HV 34 är en granitkeramisk platta i viktoriansk stil med en matt yta, från spanska Peronda. Varje platta mäter 110×330 mm och är 9 mm tjockt. Kombineras med fördel tillsammans med hörnplattan T HV 34 för att skapa en bård eller ram runt valfri klinker i serien HV.

Serien House of Vanity är inspirerad av viktorianskt golv. De glaserade plattorna är indelade i mindre delar. En trendsättande och mångsidig kollektion. Klinker Peronda HV passar som ett vackert och välkomnande golv i exempelvis entrén eller hallen, men fungerar minst lika bra i kök eller badrum. Kan användas till både golv och väggar.

Beskrivning

OBS! Säljes styckvis Klinker Peronda C HV 34 är en granitkeramisk platta i viktoriansk stil med en matt yta, från spanska Peronda. Varje platta mäter 110×330 mm och är 9 mm tjockt. Kombineras med fördel tillsammans med hörnplattan T HV 34 för att skapa en bård eller ram runt valfri klinker i serien HV. Serien House of Vanity är inspirerad av viktorianskt golv. De glaserade plattorna är indelade i mindre delar. En trendsättande och mångsidig kollektion. Klinker Peronda HV passar som ett vackert och välkomnande golv i exempelvis entrén eller hallen, men fungerar minst lika bra i kök eller badrum. Kan användas till både golv och väggar.

Mer information

Leverans

Format

Rektangulär

Användningsområde

Lämpar Sig Till

Färg

Mönstrat

Ja

Frostsäker

Kant

Storlek (cm)

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

9

Yta

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top